fbpx

2016 yılında en çok tercih edilen ilk 3 hizmetimiz belli oldu

Dijital pazarlama , pr ve bilişim dünyasının öncü şirketi Kobimedya A.Ş olarak, 2016 yılı değerlendirme raporumuza göre müşterilerimizin en çok tercih ettiği ilk 3 hizmetimiz belli oldu.

1- Basın danışmanlığı : Piyasaya yeni bir ürün/ hizmet sunan , etkinlik düzenleyen , önemli bir gelişme kaydeden veya yıldönümü kutlaması yapan birçok şirket basın danışmalığı hizmetimizi seçerek , bu hizmetimizi 2016 yılının en çok tercih edilen hizmet kategorisinde 1.sıraya yerleştirdi.

2- Google optimizasyon : Kurulduğumuz 2006 yılından beri, geride bıraktığımız 10 yıllık süreçte Türkiye’nin her bölgesinden müşterilerimizin en çok tercih ettiği, dijital pazarlama araçlarının en iyilerinden olan Google optimizasyon hizmetimiz, basın danışmanlığı hizmetimizin ardından 2016 yılının en çok tercih edilen hizmet kategorisinde 2.sıraya yerleşti.

3- E-ticaret danışmanlığı : İnternet kullanım oranının her geçen gün çığ gibi büyüdüğü ülkemizde yeni bir iş kurmak veya mevcut işini Türkiye’nin her bölgesine sunarak büyütmek hedefinde olan çok sayıda müşterimiz e-ticaret danışmanlığı hizmetimizi seçerek bu hizmetimizi 2016 yılının en çok tercih edilen hizmet kategorisinde 3.sıraya yerleştirdi.

Kurulduğumuz 2006 yılından beri değişmeyen bir gerçek.BİZ BU İŞE AŞIĞIZ..
Türkiye’nin her şehrinden bizi seçerek yıllardır sektörümüzde zirveye taşıyan tüm müşterilerimize , dostlarımıza 2017 yılında çok daha büyük hedeflere birlikte ulaşmak dileğiyle teşekkür ederiz.


Kobimedya A.Ş olarak sektörde uzun yıllardır profesyonel işlere attığımız imza ve satış sonrası güçlü desteğimiz ile kurumsal firmalar tarafından dijitale yön veren şirket olarak tercih ediliyoruz. Müşterilerimize sunduğumuz dijital hizmetlerle şirketlerin verimliliğini artırıyoruz.

tr_TRTurkish
Call Now ButtonHemen Ara