KVKK

Společnost Kobimedia přijímá zásady stanovené společností KVKK za účelem dodržení zákona o ochraně osobních údajů č. 6698 („KVKK“) a plní své povinnosti týkající se zpracování, mazání, ničení, anonymizace, předávání osobních údajů, osvěty dotčené osoby a zajištění bezpečnosti dat. Zásady ochrany osobních údajů a osobních údajů („GKVKP“) regulované v této souvislosti jsou zpřístupněny fyzickým osobám („příslušná osoba“), jejichž osobní údaje jsou zpracovávány.

Jak používat informace, které o vás získáváme a o službách, které jste požadovali během vaší návštěvy této webové stránky („kobimedia.com“), kterou spravuje společnost Kobimedia a která je zveřejněna na internetové adrese („kobimedia.com“). produkty a služby, které nabízíme prostřednictvím tohoto webu a které mají být chráněny, podléhají podmínkám uvedeným v tomto GKVKP. Navštěvováním webu kobimedia.com a vyžádáním nebo přístupem k produktům a službám, které nabízíme prostřednictvím tohoto webu, souhlasíte s podmínkami uvedenými v tomto GKVKP.

Společnost Kobimedia může kdykoli provést změny v ustanoveních tohoto GKVKP. Tyto změny se projeví okamžitě po zveřejnění nové upravené GKVKP. Rovněž oznámíme významné změny prostřednictvím stránky Oznámení a / nebo e-mailem. Pokud tyto změny nepřijmete, můžete přestat používat naše produkty a služby a ukončit předplatné na kobimedia.com na stránce [Správa účtu / Zrušení členství].

Máte-li jakékoli dotazy nebo stížnosti, zašlete nám zprávu prostřednictvím centra nápovědy.

23. prosince 2008 7. května 2019
ROZSAH PŮSOBNOSTI A ÚČEL SOUKROMÍ A POLITIKA OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Tyto zásady ochrany osobních údajů a ochrany osobních údajů vysvětlují následující.

  1. Datový inspektor
  2. Shromážděné osobní údaje
  3. Způsob shromažďování a zpracování osobních údajů, právní důvod
  4. Účel zpracování osobních údajů
  5. Doba uchovávání osobních údajů
  6. Komu a za jakým účelem lze předávat zpracovávané osobní údaje
  7. Ochrana osobních údajů
  8. Práva vlastníka osobních údajů
  9. Naše zásady používání souborů cookie (soubory cookie, soubory cookie)
  10. REGULÁTOR DAT
    V klauzuli (ı) 1. věty 3. věty zákona o ochraně osobních údajů (KVKK) číslované 6698 správce údajů „skutečné nebo právnické osoby, které určují účely a prostředky zpracování osobních údajů, a kteří jsou odpovědní za vytvoření a správu systému záznamu dat. Byl definován jako “. V této souvislosti je správcem údajů společnost Kobimedia, jejíž kontaktní informace jsou uvedeny níže.

Článek 10 KVKK požaduje, aby osoby, jejichž údaje jsou zpracovávány, byly informovány při získávání jejich souhlasu. Název článku je „Povinnost datového úředníka zveřejňovat informace“. Podle ustanovení KVKK je Kobimedia „správcem údajů“. V této souvislosti povinnost informovat „vlastníky údajů“, totožnost správce údajů, účely zpracování osobních údajů, osoby, kterým jsou osobní údaje předávány, a účely předávání, právní důvody pro shromažďování osobních údajů, komu a jakým způsobem jej lze převést, aktualizaci, vymazání nebo Přinesla povinnost informovat o právech, jako je anonymizace, uvedených v článku 11 KVKK. V souladu s ustanovením článku 10 KVKK jsou naši vážení uživatelé, kteří jsou vlastníky údajů, informováni a poučeni o „Zásadách ochrany osobních údajů a osobních údajů“ (GKVKP) na této stránce.

Jako správce dat Kobimedia, vaše osobní údaje,
a) jednat v souladu se zákonem a pravidly poctivosti,
b) snažit se poskytovat správné a aktuální,
c) Zpracování pro konkrétní, explicitní a legitimní účely,
d) být propojeni, omezeni a měřeni za účelem, pro který jsou zpracovávány,
e) uchovávat je po dobu stanovenou příslušnými právními předpisy nebo požadovanou pro účel, pro který jsou zpracovávány,
přijímá jako princip.

  1. Shromážděné osobní údaje
    Kobimedia shromažďuje různá data od uživatelů pomocí následujících metod. Údaje shromážděné společností Kobimedia závisí na službách a funkcích používaných uživateli.

Pod tímto nadpisem jsou níže zpracovány údaje zpracovávané společností Kobimedia v rámci Služeb nabízených na kobimedia.com a považovaných za osobní údaje v souladu s KVKK. Pokud není výslovně uvedeno jinak, zahrnují pojmy „osobní údaje“ a „osobní údaje zvláštní kvality“ v rozsahu podmínek stanovených v tomto GKVKP následující informace.

Jméno a kontaktní údaje: Jméno, příjmení, e-mailová adresa, telefon na pevnou linku, mobilní telefon, adresa, fakturační údaje, identifikační číslo TR (národní identifikační číslo), fotokopie totožnosti a další podobné dokumenty.

Ověřovací informace: Informace o členství uživatelů, hesla použitá k ověření a přístupu k účtu, Uživatelské jméno, kontaktní informace, tipy na heslo, Uživatelská čísla.

Demografické údaje: datum narození, věk, pohlaví, zájmy, preferované jazykové údaje.

Údaje o používání a oblíbené položky: Vaše důvody pro volání do Kobimedia nebo Call Centra, mimo jiné včetně údajů shromážděných z vašich zařízení prostřednictvím různých softwarových a technologických nástrojů, hlasových záznamů, informací o použití kobimedia.com, údajů o datu a čase používání produktu, kobimedia. com 'datum posledního přihlášení, typ zadaného zařízení a prohlížeče, stránky zobrazené na kobimedia.com, produkty, počet zobrazených stránek, doba trvání návštěvy a splnění cíle, zadané hledané výrazy, kategorie produktů a navštívených stránek, chyby vyskytující se během služby použití a podobné problémy.

Údaje o poloze: Obsahuje údaje o přibližné poloze uživatelů. Údaje o poloze extrahované z adres IP a portů se používají, pokud to uživatel umožňuje.

Údaje o platbě: Údaje, jako je členská faktura a platební údaje (jméno, příjmení, fakturační adresa, TR ID číslo, daňové identifikační číslo), faktury zaslané členovi a vzorky příjmů pro platby přijaté od členů, číslo platby, číslo faktury, částka faktury , datum faktury.

Odpovědi na průzkum: Odpovědi na pravidelné průzkumy organizované společností Kobimedia v rámci kobimedia.com a na průzkumy prováděné skutečnými a právnickými osobami, se kterými společnost Kobimedia spolupracovala.

  1. ZPŮSOB SBERU A ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ, PRÁVNÍ DŮVOD
    Společnost Kobimedia jedná v souladu s ustanoveními specifikovanými v KVKK týkajícími se shromažďování, zpracování osobních údajů a právního základu transakcí.

Kobimedia, webové stránky s osobními údaji, mobilní aplikace webových stránek, účty sociálních médií, soubory cookie, call centrum, oznámení od správních a soudních orgánů a další komunikační kanály, ve zvukové, elektronické nebo písemné podobě, v souladu s podmínkami zpracování osobních údajů uvedenými v KVKK a v souladu s tímto GKVKP. Shromažďuje v souladu s právními důvody uvedenými v.

Bez ohledu na to, ze kterého kanálu je získáván,
• Pokud nemáte výslovný souhlas, nebudou vaše osobní údaje zpracovány. Uvedeno však v článku 5 KVKK;
• V případech jasně stanovených v zákonech,
• Je to povinné pro ochranu života nebo fyzické integrity osoby nebo někoho jiného, kdo není schopen zveřejnit svůj souhlas z důvodu skutečné nemožnosti nebo jehož souhlas není právně platný,
Za předpokladu, že to přímo souvisí s uzavřením nebo plněním smlouvy, je nutné zpracovávat osobní údaje stran smlouvy,
• Správce údajů je povinen plnit svou zákonnou povinnost,
• Zveřejnila to dotčená osoba,
• Zpracování údajů je povinné pro zřízení, použití nebo ochranu práva,
• Je-li zpracování údajů povinné pro oprávněné zájmy správce údajů, za předpokladu, že to nepoškodí základní práva a svobody dotčené osoby.
V případech umožňuje zpracování osobních údajů bez souhlasu. Kobimedia upřednostňuje při zpracování osobních údajů souhlas vlastníka údajů.
V souladu s článkem 6 KVKK lze citlivé osobní údaje zpracovávat pouze se souhlasem vlastníka údajů.

  1. ÚČEL ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
    Vaše osobní údaje budou zpracovávány v souladu se Zásadami a podmínkami zpracování regulovanými společností KVKK č. 6698 a pro účely uvedené níže.

• Zpracování údajů o návštěvnících online v souladu s příslušnou legislativou.
• Realizace členských transakcí.
• Vytváření a zvyšování spokojenosti, loajality a loajality uživatelů / členů.
• Navrhování a prezentace produktů, služeb a služeb jejich přizpůsobením podle potřeb, vkusu a zvyklostí uživatelů.
• Zlepšení nabízených služeb, vývoj nových služeb a informování o nich.
• Usnadnění funkcí, činností, operací a jejich přizpůsobení přizpůsobením.
• Řešení problémů a stížností uživatelů / členů, poskytování osobní asistence a podpory.
• Správa reputace společnosti, mediální komunikace.
• Sledování účetních a nákupních transakcí.
• Zajištění bezpečnosti dat a stanovení strategií společnosti Kobimedia.
• Odpovídání na žádosti o informace od správních a soudních orgánů.
• Statistická hodnocení a průzkumy trhu.
• Plánování interních reportovacích a rozvojových aktivit.
• Poskytování informací a zabezpečení procesů a prevence škodlivého použití.
• Schopnost plnit požadavky vyplývající z právních procesů, souladu s legislativou a / nebo mezinárodními dohodami.

  1. SKLADOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
    Společnost Kobimedia uchová osobní údaje, které získá, po dobu potřebnou pro účel, pro který byly zpracovány, aby mohla plnit povinnosti vyplývající z povahy členské smlouvy a podmínek uvedených v členské smlouvě s touto GKVKP, aby uživatelé mohli těžit ze služeb webu kobimedia.com tím nejlepším způsobem.

• Soubory cookie budou uloženy maximálně 540 dní.
• Záznamy o členství a objednávkách budou uchovávány po dobu 10 let (zákon č. 6098).
• Všechny záznamy týkající se účetnictví a finančních transakcí budou uchovávány po dobu 10 let (zákon č. 6102, zákon č. 213).
• Všechna oznámení a zprávy o podpoře budou uchována po dobu 3 let (zákon č. 6563 a související sekundární legislativa).
• osobní údaje 10 let po skončení právního vztahu; Bude uchováváno po dobu 3 let v souladu se zákonem 6563 a příslušnými sekundárními právními předpisy (zákon č. 6563, zákon č. 6102, zákon č. 6098, zákon č. 213, zákon č. 6502).

V případě jakéhokoli sporu vyplývajícího z dohody o členství může společnost Kobimedia dále uchovávat osobní údaje po dobu promlčecí doby stanovené v souladu s příslušnými právními předpisy, omezené na účel provádění správních nebo soudních procesů v rozsahu spor.

  1. NA KOHO A PRO KTERÝ ÚČEL ZPRACOVANÉ OSOBNÍ ÚDAJE MŮŽE BÝT PŘEDÁNO
    • Data shromážděná a zpracovaná v souladu s ustanoveními KVKK mohou být přenesena partnerům řešení společnosti Kobimedia, která je třetí stranou, a společnostem, které jsou v pozici pomocného výkonu, nebo jiným přidruženým společnostem Kobimedia, národním i zahraničním veřejné orgány za účelem provedení akcí vyplývajících ze smlouvy v souladu s výše uvedenými zásadami a účely.
    • Jméno uživatele a kontaktní informace mohou být sdíleny s platebními institucemi za účelem ověření identity v souladu s rámcovou dohodou platební instituce, která má být schválena ve fázi platby, a v souladu s nařízením o opatřeních proti praní peněz a financování terorismu zveřejněnému v Úředním věstníku ze dne 9. ledna 2008 a číslovaných 26751.
    • Vaše osobní údaje získané prostřednictvím souborů cookie umístěných ve vašem zařízení mohou být sdíleny s třetími stranami pro rozsah a účely uvedené v tomto GKVKP.
    • Společnost Kobimedia může předávat osobní údaje třetím stranám v tuzemsku i zahraničí v rámci výše uvedených kategorií a účelů, omezených a přiměřených těmto účelům.
  2. OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
    Jsou přijímána veškerá nezbytná technická a administrativní opatření k ochraně osobních údajů shromážděných společností Kobimedia ak zabránění neoprávněnému přístupu a zabránění obětování našich uživatelů. Všechny oblasti na webu nebo v mobilní aplikaci, ze kterých jsou odebírány osobní údaje, jsou chráněny SSL, zatímco vaše osobní údaje jsou zasílány na kobimedia.com, tyto údaje jsou přenášeny pomocí SSL. V této souvislosti je zajištěno, že software odpovídá standardům, jsou pečlivě vybírány třetí strany a instituce, které poskytují služby, a ve společnosti je dodržována politika ochrany údajů.

V případě propojení s jinými aplikacemi prostřednictvím kobimedia.com nenese společnost Kobimedia žádnou odpovědnost za zásady ochrany osobních údajů a obsah propojených aplikací.

  1. PRÁVA VLASTNÍKA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
    Jako vlastníci osobních údajů máte podle článku 11 KVKK následující práva.

• Zjištění, zda jsou vaše osobní údaje zpracovávány,
• vyžádání informací, pokud byly zpracovány osobní údaje,
• Zjištění účelu zpracování osobních údajů a toho, zda jsou pro svůj účel použity vhodným způsobem,
• Znát třetí strany v zemi nebo v zahraničí, kterým byly osobní údaje předány,
• Žádost o opravu osobních údajů v případě neúplného nebo nesprávného zpracování a žádost o oznámení transakce provedené v tomto rozsahu třetím osobám, kterým byly osobní údaje předány,
• Požádat o vymazání nebo zničení osobních údajů v případě, že pominou důvody vyžadující jejich zpracování, a to navzdory skutečnosti, že byly zpracovány v souladu s ustanoveními zákona č. 6698 a dalších příslušných zákonů, a požadovat oznámení o transakce provedené v tomto rozsahu třetím stranám, kterým byly předány osobní údaje,
• vznést námitku proti výskytu výsledku proti samotné osobě analýzou zpracovávaných údajů výhradně prostřednictvím automatizovaných systémů,
• Máte právo požadovat náhradu v případě škody způsobené nezákonným zpracováním osobních údajů.

Za účelem uplatnění vašich práv nad vašimi osobními údaji; Ke svému účtu můžete přistupovat z části „Správa účtu“ na webu kobimedia.com a provádět potřebné změny, aktualizace nebo mazání.

Pokud odešlete inspektorovi údajů své žádosti týkající se vašich práv níže uvedenými způsoby, bude vaše žádost uzavřena bezplatně co nejdříve, nejpozději však do třiceti dnů, v závislosti na obsahu žádosti. V případě nákladů si společnost Kobimedia vyhrazuje právo účtovat vám poplatek podle tarifu stanoveného radou pro ochranu osobních údajů.

Svou žádost o využití vašich práv uvedených výše můžete zaslat v turečtině; Jako správce údajů můžete přenášet na níže uvedenou adresu společnosti Kobimedia dokumenty, které vás identifikují ručně, prostřednictvím notáře nebo jinými způsoby určenými Úřadem pro ochranu osobních údajů. Odpovíme pouze na příslušnou část vašich přihlášek a žádost podaná o vašem manželovi, příbuzném nebo příteli nebude přijata.

  1. NAŠE POLITIKA COOKIE (COOKIES, COOKIES)
    Cookies jsou malé datové soubory umístěné do počítače webovým serverem prostřednictvím prohlížeče. Když je navázáno spojení mezi prohlížečem a serverem, web rozpozná uživatele pomocí cookies. Účelem používání cookies je poskytnout pohodlí uživateli, který navštíví web. Pokud odmítnete trvalé soubory cookie nebo soubory cookie relace, můžete nadále používat web kobimedia.com, ale nebudete mít přístup ke všem funkcím webu nebo může být váš přístup omezen. Existují čtyři typy souborů cookie podle jejich zamýšleného použití.

• Soubory cookie relace: Tento typ souborů cookie je nezbytný pro správné fungování webu. Tyto soubory cookie umožňují navštívit webovou stránku a těžit z jejích funkcí. Soubory cookie relace se používají k přesunu informací mezi stránkami na webu a k zamezení nutnosti znovu zadávat informace.
• Výkonnostní soubory cookie: Tyto soubory cookie shromažďují informace o frekvenci návštěv stránek, příslušných chybových zprávách, pokud existují, době strávené na stránkách a způsobu, jakým uživatel používá web. Díky těmto informacím se zvýší výkon webových stránek.
• Funkční soubory cookie: Tyto soubory cookie zajišťují, že jsou zapamatovány možnosti, které uživatel na webu provedl, a poskytují tak uživateli pohodlí. S těmito cookies jsou uživatelům poskytovány pokročilé webové funkce.
• Reklama a soubory cookie třetích stran: Společnost Kobimedia používá soubory cookie od dodavatelů třetích stran za účelem využívání některých funkcí na svých webových stránkách. Existují také soubory cookie společností, které sledují reklamy na webových stránkách. Google jako prodejce třetí strany používá soubory cookie k zobrazování reklam na kobimedia.com. Pomocí souborů cookie DART vám Google nabízí reklamy založené na jejich návštěvách webu kobimedia.com a dalších webů na internetu. Uživatelé mohou blokovat používání souboru cookie DART tak, že navštíví zásady ochrany osobních údajů reklamních a obsahových sítí Google.

Internetové prohlížeče jsou obecně předdefinovány tak, aby automaticky přijímaly soubory cookie. V prohlížečích lze nastavit blokování souborů cookie nebo upozornění uživatele na odeslání souboru cookie do zařízení. Vzhledem k tomu, že správa souborů cookie se u jednotlivých prohlížečů liší, můžete se v nabídce nápovědy prohlížeče podívat na podrobné informace.

KONTAKT
Kobimedia Informatics and Advertising Industry. ve Tic. TAK JAKO.

Adresa: Perlavista AVM Residence A Blok no: 26 Beykent / Beylikdüzü - Istanbul

Telefon: 0850 302 15 42

cs_CZCzech
Tlačítko Zavolat nyníZavolej teď