ΚΒΚΚ

Η Kobimedia υιοθετεί τις αρχές που ορίζει η KVKK προκειμένου να συμμορφωθεί με τον Νόμο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Νο. 6698 («KVKK») και εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της σχετικά με την επεξεργασία, διαγραφή, καταστροφή, ανωνυμοποίηση, μεταφορά προσωπικών δεδομένων, διαφωτίζοντας τον ενδιαφερόμενο και διασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων. Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Προσωπικών Δεδομένων ("GKVKP") που ρυθμίζεται σε αυτό το πλαίσιο διατίθεται σε φυσικά πρόσωπα ("Σχετικό άτομο") των οποίων τα προσωπικά δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες που λαμβάνουμε για εσάς και τις υπηρεσίες που ζητήσατε κατά την επίσκεψή σας σε αυτόν τον ιστότοπο ("kobimedia.com"), το οποίο διαχειρίζεται η Kobimedia και δημοσιεύεται στη διεύθυνση Διαδικτύου ("kobimedia.com") και ωφελείται από τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε μέσω αυτού του ιστότοπου και για να προστατευόμαστε υπόκεινται στους όρους που καθορίζονται σε αυτό το GKVKP. Επισκεπτόμενοι το kobimedia.com και ζητώντας ή αποκτώντας πρόσβαση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε μέσω αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους που καθορίζονται σε αυτό το GKVKP.

Η Kobimedia ενδέχεται να κάνει αλλαγές στις διατάξεις αυτού του GKVKP ανά πάσα στιγμή. Αυτές οι αλλαγές ισχύουν αμέσως μετά τη δημοσίευση του νέου τροποποιημένου GKVKP. Θα ανακοινώσουμε επίσης σημαντικές αλλαγές μέσω της σελίδας Ανακοινώσεις ή / και μέσω e-mail. Εάν δεν αποδεχτείτε αυτές τις αλλαγές, μπορείτε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να τερματίσετε τη συνδρομή σας στο kobimedia.com μεταβαίνοντας στη σελίδα [Διαχείριση λογαριασμού / Ακύρωση συνδρομής].

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή παράπονα, στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω του Κέντρου βοήθειας.

23 Δεκεμβρίου 2008 7 Μαΐου 2019
ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Προσωπικών Δεδομένων εξηγεί τα ακόλουθα.

  1. Επόπτης δεδομένων
  2. Συλλεχθέντα προσωπικά δεδομένα
  3. Μέθοδος συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, νομικός λόγος
  4. Σκοπός επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων
  5. Περίοδος διατήρησης προσωπικών δεδομένων
  6. Σε ποιον και για ποιο σκοπό μπορούν να μεταφερθούν τα επεξεργασμένα προσωπικά δεδομένα
  7. Προστασία προσωπικών δεδομένων
  8. Δικαιώματα κατόχου προσωπικών δεδομένων
  9. Η πολιτική μας για τα cookie (Cookies, Cookies)
  10. ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
    Στην ρήτρα (ı) της 1ης ρήτρας της 3ης ρήτρας του Νόμου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (KVKK) με αριθμό 6698, ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων, «Πραγματικά ή νομικά πρόσωπα που καθορίζουν τους σκοπούς και τα μέσα επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων και που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία και τη διαχείριση του συστήματος καταγραφής δεδομένων. Ορίστηκε ως ". Σε αυτό το πλαίσιο, ο ελεγκτής δεδομένων είναι το Kobimedia, του οποίου τα στοιχεία επικοινωνίας δίνονται παρακάτω.

Το άρθρο 10 του KVKK ζήτησε να ενημερώνονται τα πρόσωπα των οποίων τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία ενώ λαμβάνουν τη συγκατάθεσή τους. Ο τίτλος του άρθρου είναι "Υποχρέωση γνωστοποίησης υπευθύνου δεδομένων". Σύμφωνα με τις διατάξεις του KVKK, το Kobimedia είναι ο "ελεγκτής δεδομένων". Σε αυτό το πλαίσιο, την υποχρέωση ενημέρωσης των «κατόχων δεδομένων», την ταυτότητα του υπευθύνου επεξεργασίας δεδομένων, τους σκοπούς της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τα πρόσωπα στα οποία διαβιβάζονται τα προσωπικά δεδομένα και τους σκοπούς της μεταφοράς, τους νομικούς λόγους συλλογής δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, σε ποιον και τις μεθόδους στις οποίες μπορεί να μεταφερθεί, την ενημέρωση, τη διαγραφή ή την υποχρέωση ενημέρωσης σχετικά με τα δικαιώματα, όπως η ανωνυμοποίηση, που αναφέρονται στο άρθρο 11 του KVKK. Σύμφωνα με το άρθρο 10 του KVKK, οι πολύτιμοι χρήστες μας, οι οποίοι είναι κάτοχοι δεδομένων, ενημερώνονται και φωτίζονται από την "Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και προσωπικών δεδομένων" (GKVKP) σε αυτήν τη σελίδα.

Ως ελεγκτής δεδομένων Kobimedia, τα προσωπικά σας δεδομένα,
α) Να λειτουργεί σύμφωνα με τους νόμους και τους κανόνες της τιμιότητας,
β) Να προσπαθεί να παρέχει σωστά και ενημερωμένα,
γ) Επεξεργασία για συγκεκριμένους, ρητούς και νόμιμους σκοπούς,
δ) Σύνδεση, περιορισμός και μέτρηση για τον σκοπό για τον οποίο υποβάλλονται σε επεξεργασία,
ε) Να τα διατηρείτε για την περίοδο που ορίζεται στη σχετική νομοθεσία ή απαιτείται για τον σκοπό για τον οποίο υποβάλλονται σε επεξεργασία,
υιοθετεί ως αρχή.

  1. ΣΥΛΛΕΓΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
    Το Kobimedia συλλέγει διάφορα δεδομένα από τους χρήστες με τις ακόλουθες μεθόδους. Τα δεδομένα που συλλέγονται από την Kobimedia εξαρτώνται από τις υπηρεσίες και τις δυνατότητες που χρησιμοποιούν οι χρήστες.

Κάτω από αυτήν την επικεφαλίδα, τα δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία από την Kobimedia στο πλαίσιο των Υπηρεσιών που προσφέρονται στο kobimedia.com και θεωρούνται ως προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με το KVKK παρατίθενται παρακάτω σε ομάδες. Εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά, οι όροι "προσωπικά δεδομένα" και "προσωπικά δεδομένα ειδικής ποιότητας" εντός του πεδίου εφαρμογής των όρων και προϋποθέσεων που παρέχονται σε αυτό το GKVKP περιλαμβάνουν τις ακόλουθες πληροφορίες.

Όνομα και στοιχεία επικοινωνίας: Όνομα, επώνυμο, διεύθυνση e-mail, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο, διεύθυνση, πληροφορίες χρέωσης, αριθμός ταυτότητας TR (εθνικός αριθμός ταυτότητας), φωτοτυπία ταυτότητας και άλλα παρόμοια έγγραφα.

Πληροφορίες ελέγχου ταυτότητας: Πληροφορίες μέλους των χρηστών, κωδικοί πρόσβασης που χρησιμοποιούνται για έλεγχο ταυτότητας και πρόσβαση στον λογαριασμό, Όνομα χρήστη, στοιχεία επικοινωνίας, υποδείξεις κωδικού πρόσβασης, αριθμοί χρήστη.

Δημογραφικά δεδομένα: Ημερομηνία γέννησης, ηλικία, φύλο, ενδιαφέροντα, προτιμώμενα δεδομένα γλώσσας.

Δεδομένα χρήσης και Αγαπημένα: Οι λόγοι σας για την κλήση του Kobimedia ή των Κέντρων Κλήσεων, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των δεδομένων που συλλέγονται από τις συσκευές σας μέσω διαφόρων λογισμικών και τεχνολογικών εργαλείων, φωνητικών εγγραφών, πληροφοριών χρήσης του kobimedia.com, δεδομένων ημερομηνίας και ώρας χρήσης προϊόντος, kobimedia. com 'μια τελευταία ημερομηνία σύνδεσης, τύπος συσκευής και πρόγραμμα περιήγησης που καταχωρίστηκαν, σελίδες που προβλήθηκαν στο kobimedia.com, προϊόντα, αριθμός σελίδων που προβλήθηκαν, διάρκεια επίσκεψης και ολοκλήρωση στόχου, όροι αναζήτησης που καταχωρίστηκαν, κατηγορίες προϊόντων και σελίδες που επισκέφτηκαν, σφάλματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας χρήση και παρόμοια προβλήματα.

Δεδομένα τοποθεσίας: Περιέχει δεδομένα σχετικά με την κατά προσέγγιση τοποθεσία των χρηστών. Τα δεδομένα τοποθεσίας που εξάγονται από διευθύνσεις IP και θύρας χρησιμοποιούνται εάν το επιτρέπει ο χρήστης.

Δεδομένα πληρωμής: Δεδομένα όπως τιμολόγιο μέλους και στοιχεία πληρωμής (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση χρέωσης, αριθμός TR, αριθμός φορολογικού μητρώου), τιμολόγια που αποστέλλονται στο μέλος και δείγματα παραλαβής για πληρωμές που λαμβάνονται από μέλη, αριθμός πληρωμής, αριθμός τιμολογίου, ποσό τιμολογίου , ημερομηνία τιμολογίου.

Απαντήσεις στην έρευνα: Οι απαντήσεις που δίνονται στις περιοδικές έρευνες που διοργανώνει η Kobimedia στο kobimedia.com και στις έρευνες που διεξάγονται από πραγματικά και νομικά πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκε η Kobimedia.

  1. ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΝΟΜΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ
    Η Kobimedia ενεργεί σύμφωνα με τις διατάξεις που ορίζονται στο KVKK σχετικά με τη συλλογή, επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και τη νομική βάση των συναλλαγών.

Kobimedia, Ιστοσελίδες προσωπικών δεδομένων, εφαρμογές για κινητές συσκευές Ιστοσελίδων, λογαριασμοί κοινωνικών μέσων, cookie, τηλεφωνικό κέντρο, ειδοποιήσεις από διοικητικές και δικαστικές αρχές και άλλα κανάλια επικοινωνίας, σε ήχο, ηλεκτρονική ή γραπτή μορφή, σύμφωνα με τους όρους επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που καθορίζονται στο KVKK και σύμφωνα με αυτό το GKVKP. Συλλέγει σύμφωνα με τους νομικούς λόγους που αναφέρονται στο.

Δεν έχει σημασία από ποιο κανάλι προέρχεται,
• Εάν δεν έχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας, τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα υποστούν επεξεργασία. Ωστόσο, αναφέρεται στο άρθρο 5 του KVKK.
• Σε περιπτώσεις που ορίζονται με σαφήνεια στους νόμους,
• Είναι υποχρεωτικό για την προστασία της ζωής ή της φυσικής ακεραιότητας του ατόμου ή κάποιου άλλου που δεν μπορεί να αποκαλύψει τη συγκατάθεσή του λόγω πραγματικής αδυναμίας ή του οποίου η συγκατάθεση δεν είναι νομικά έγκυρη,
Υπό την προϋπόθεση ότι σχετίζεται άμεσα με τη σύναψη ή εκτέλεση μιας σύμβασης, είναι απαραίτητη η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που ανήκουν στα μέρη της σύμβασης,
• Είναι υποχρεωτικό για τον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων να εκπληρώσει τη νομική του υποχρέωση,
• Δημοσιεύτηκε από τον ενδιαφερόμενο,
• Η επεξεργασία δεδομένων είναι υποχρεωτική για τον καθορισμό, τη χρήση ή την προστασία ενός δικαιώματος,
• Εάν η επεξεργασία δεδομένων είναι υποχρεωτική για τα νόμιμα συμφέροντα του υπευθύνου επεξεργασίας δεδομένων, υπό την προϋπόθεση ότι δεν βλάπτει τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες του ενδιαφερόμενου.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, επιτρέπει την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων χωρίς συγκατάθεση. Η Kobimedia προτιμά τη συγκατάθεση του κατόχου δεδομένων κατά την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.
Σύμφωνα με το άρθρο 6 του KVKK, τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία μόνο με τη συγκατάθεση του κατόχου των δεδομένων.

  1. ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
    Τα προσωπικά σας δεδομένα θα υποβληθούν σε επεξεργασία σύμφωνα με τις Αρχές και τους Όρους Επεξεργασίας που διέπονται από το KVKK No.6698 και για τους σκοπούς που αναφέρονται παρακάτω.

• Επεξεργασία διαδικτυακών δεδομένων επισκεπτών σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία.
• Πραγματοποίηση συναλλαγών μέλους.
• Δημιουργία και βελτίωση της ικανοποίησης, της πίστης και της πίστης του χρήστη / μέλους.
• Πρόταση και παρουσίαση προϊόντων, υπηρεσιών και υπηρεσιών προσαρμόζοντάς τα σύμφωνα με τις ανάγκες, τα γούστα και τις συνήθειες χρήσης των χρηστών.
• Βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών, ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και ενημέρωση σχετικά με αυτές.
• Διευκόλυνση λειτουργιών, δραστηριοτήτων, λειτουργιών και εξατομίκευσής τους με προσαρμογή.
• Επίλυση προβλημάτων και παραπόνων χρήστη / μέλους, παρέχοντας προσωπική βοήθεια και υποστήριξη.
• Διαχείριση εταιρικής φήμης, επικοινωνία μέσων.
• Παρακολούθηση λογιστικών και αγοραστικών συναλλαγών.
• Διασφάλιση της ασφάλειας των δεδομένων και καθορισμός των στρατηγικών του Kobimedia.
• Απάντηση σε αιτήματα πληροφοριών από διοικητικές και δικαστικές αρχές.
• Στατιστικές αξιολογήσεις και έρευνες αγοράς.
• Σχεδιασμός εσωτερικών αναφορών και δραστηριοτήτων ανάπτυξης επιχειρήσεων.
• Παροχή πληροφοριών και ασφάλειας διεργασίας και αποτροπή κακόβουλης χρήσης.
• Να είναι σε θέση να πληροί τις απαιτήσεις που απορρέουν από νομικές διαδικασίες, συμμόρφωση με τη νομοθεσία ή / και διεθνείς συμφωνίες.

  1. ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
    Η Kobimedia θα διατηρήσει τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνει για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τον σκοπό για τον οποίο υποβλήθηκε σε επεξεργασία προκειμένου να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη φύση της Συμφωνίας Μέλους και τους όρους που καθορίζονται στη Συμφωνία Μελών με αυτό το GKVKP έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες του kobimedia.com με τον καλύτερο τρόπο.

• Τα cookie θα αποθηκευτούν για 540 ημέρες το πολύ.
• Τα αρχεία συμμετοχής και οι παραγγελίες θα φυλάσσονται για 10 χρόνια (Νόμος 6098).
• Όλα τα αρχεία σχετικά με τις λογιστικές και χρηματοοικονομικές συναλλαγές θα τηρούνται για 10 χρόνια (Νόμος 6102, Νόμος 213).
• Όλες οι ειδοποιήσεις και τα μηνύματα υποστήριξης θα διατηρηθούν για 3 χρόνια (Νόμος 6563 και σχετική παράγωγη νομοθεσία).
• Προσωπικά δεδομένα 10 χρόνια μετά τη λήξη της νομικής σχέσης. Θα διατηρηθεί για 3 χρόνια σύμφωνα με το νόμο 6563 και το σχετικό παράγωγο δίκαιο (νόμος 6563, νόμος 6102, νόμος 6098, νόμος 213, νόμος αριθ. 6502).

Επιπλέον, σε περίπτωση οποιασδήποτε διαφοράς που προκύπτει από τη Συμφωνία Μέλους, η Kobimedia μπορεί να διατηρήσει προσωπικά δεδομένα για τη διάρκεια του καταστατικού των περιορισμών που καθορίζονται σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, περιοριζόμενη στον σκοπό της διεξαγωγής διοικητικών ή δικαστικών διαδικασιών εντός του πεδίου εφαρμογής η διαφορά.

  1. ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
    • Τα δεδομένα που συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με τις διατάξεις του KVKK μπορούν να μεταφερθούν στους συνεργάτες λύσεων της Kobimedia, που είναι τρίτο μέρος, και σε εταιρείες που είναι στη θέση βοηθού απόδοσης, ή σε άλλες θυγατρικές της Kobimedia, εθνικές και ξένες δημόσιες αρχές προκειμένου να εκτελέσουν τις ενέργειες που απορρέουν από τη σύμβαση, σύμφωνα με τις αρχές και τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω.
    • Το όνομα χρήστη και τα στοιχεία επικοινωνίας μπορούν να κοινοποιηθούν στα ιδρύματα πληρωμών για επαλήθευση ταυτότητας σύμφωνα με τη συμφωνία-πλαίσιο του ιδρύματος πληρωμών που θα εγκριθεί στο στάδιο πληρωμής και σύμφωνα με τον κανονισμό για τα μέτρα πρόληψης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας που δημοσιεύονται στην Επίσημη Εφημερίδα. με ημερομηνία 9 Ιανουαρίου 2008 και αριθμός 26751.
    • Τα προσωπικά σας δεδομένα που λαμβάνονται μέσω cookie που τοποθετούνται στη συσκευή σας μπορούν να κοινοποιηθούν σε τρίτους για το εύρος και τους σκοπούς που καθορίζονται σε αυτό το GKVKP.
    • Η Kobimedia μπορεί να μεταφέρει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους στη χώρα καθώς και στο εξωτερικό εντός των προαναφερθεισών κατηγοριών και σκοπών, περιορισμένης και αναλογικής προς αυτούς τους σκοπούς.
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
    Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα τεχνικά και διοικητικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει η Kobimedia και για την αποτροπή της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης και για την αποφυγή θυμάτων των χρηστών μας. Όλες οι περιοχές του ιστότοπου ή της εφαρμογής για κινητές συσκευές από τις οποίες λαμβάνονται προσωπικά δεδομένα προστατεύονται από την SSL, ενώ τα προσωπικά σας δεδομένα αποστέλλονται στο kobimedia.com, αυτά τα δεδομένα μεταφέρονται μέσω SSL. Σε αυτό το πλαίσιο, διασφαλίζεται ότι το λογισμικό συμμορφώνεται με τα πρότυπα, τα τρίτα μέρη και τα ιδρύματα που παρέχουν υπηρεσίες επιλέγονται προσεκτικά και τηρείται η πολιτική προστασίας δεδομένων εντός της εταιρείας.

Σε περίπτωση σύνδεσης με άλλες εφαρμογές μέσω του kobimedia.com, η Kobimedia δεν φέρει καμία ευθύνη για τις πολιτικές απορρήτου και το περιεχόμενο των συνδεδεμένων εφαρμογών.

  1. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ
    Ως κάτοχοι προσωπικών δεδομένων, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα σύμφωνα με το άρθρο 11 του KVKK.

• Μαθαίνοντας εάν τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία,
• Ζητώντας πληροφορίες εάν έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία προσωπικά δεδομένα,
• Εκμάθηση του σκοπού της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων και κατά πόσον χρησιμοποιούνται κατάλληλα για το σκοπό τους,
• Να γνωρίζει τα τρίτα μέρη στη χώρα ή στο εξωτερικό στα οποία έχουν μεταφερθεί προσωπικά δεδομένα,
• Αίτημα διόρθωσης προσωπικών δεδομένων σε περίπτωση ελλιπούς ή εσφαλμένης επεξεργασίας και αίτημα κοινοποίησης της συναλλαγής που πραγματοποιήθηκε εντός αυτού του πεδίου εφαρμογής σε τρίτα μέρη στα οποία έχουν μεταφερθεί προσωπικά δεδομένα,
• Να ζητήσει τη διαγραφή ή καταστροφή προσωπικών δεδομένων σε περίπτωση που εξαφανιστούν οι λόγοι που απαιτούν την επεξεργασία τους, παρά το γεγονός ότι έχει υποβληθεί σε επεξεργασία σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 6698 και άλλων σχετικών νόμων, και να ζητήσει κοινοποίηση του συναλλαγή που πραγματοποιείται εντός αυτού του πεδίου σε τρίτους στους οποίους έχουν μεταφερθεί προσωπικά δεδομένα,
• Αντικείμενο της εμφάνισης αποτελέσματος εναντίον του ίδιου του ατόμου αναλύοντας τα επεξεργασμένα δεδομένα αποκλειστικά μέσω αυτοματοποιημένων συστημάτων,
• Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε αποζημίωση σε περίπτωση βλάβης λόγω παράνομης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας επί των προσωπικών σας δεδομένων. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας από την ενότητα "Διαχείριση λογαριασμού" του ιστότοπου kobimedia.com και να πραγματοποιήσετε τις απαραίτητες αλλαγές, ενημερώσεις και / ή διαγραφές.

Εάν υποβάλετε τα αιτήματά σας σχετικά με τα δικαιώματά σας στον επόπτη δεδομένων χρησιμοποιώντας τις μεθόδους που αναφέρονται παρακάτω, η αίτησή σας θα ολοκληρωθεί δωρεάν το συντομότερο δυνατόν και το αργότερο εντός τριάντα ημερών, ανάλογα με το περιεχόμενο του αιτήματος. Ωστόσο, σε περίπτωση κόστους, η Kobimedia διατηρεί το δικαίωμα να σας χρεώσει σύμφωνα με το τιμολόγιο που καθορίζεται από το Συμβούλιο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Μπορείτε να στείλετε το αίτημά σας για να χρησιμοποιήσετε τα δικαιώματά σας που αναφέρονται παραπάνω, στα Τουρκικά. Ως υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων, μπορείτε να μεταδώσετε στην παρακάτω διεύθυνση της Kobimedia με έγγραφα που σας αναγνωρίζουν με το χέρι, μέσω συμβολαιογράφου ή άλλων μεθόδων που καθορίζονται από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Μόνο το σχετικό μέρος των αιτήσεών σας θα απαντηθεί και μια αίτηση που υποβάλλεται για τον σύζυγο, τον συγγενή ή τον φίλο σας δεν θα γίνει αποδεκτή.

  1. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ COOKIE (COOKIES, COOKIES)
    Τα cookie είναι μικρά αρχεία δεδομένων που τοποθετούνται στον υπολογιστή από τον διακομιστή ιστού μέσω προγράμματος περιήγησης. Όταν δημιουργείται σύνδεση μεταξύ του προγράμματος περιήγησης και του διακομιστή, ο ιστότοπος αναγνωρίζει τον χρήστη μέσω cookie. Ο σκοπός της χρήσης cookie είναι να παρέχει ευκολία στον χρήστη που επισκέπτεται τον ιστότοπο. Εάν αρνηθείτε τα μόνιμα cookie ή τα cookie περιόδου λειτουργίας, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το kobimedia.com, αλλά ενδέχεται να μην έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του ιστότοπου ή η πρόσβασή σας ενδέχεται να είναι περιορισμένη. Υπάρχουν τέσσερις τύποι cookie ανάλογα με την προβλεπόμενη χρήση τους.

• Cookies συνεδρίας: Αυτός ο τύπος cookie είναι απαραίτητος για να λειτουργεί σωστά ο ιστότοπος. Αυτά τα cookie επιτρέπουν στον ιστότοπο να επισκεφθεί και να επωφεληθεί από τις δυνατότητές του. Τα cookie συνεδρίας χρησιμοποιούνται για τη μετακίνηση πληροφοριών μεταξύ σελίδων στον ιστότοπο και για την αποφυγή της ανάγκης εκ νέου εισαγωγής πληροφοριών.
• Cookies απόδοσης: Αυτά τα cookie συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τη συχνότητα των επισκέψεων στις σελίδες, τα σχετικά μηνύματα σφάλματος, εάν υπάρχουν, τον χρόνο που αφιερώνεται στις σελίδες και τον τρόπο με τον οποίο ο χρήστης χρησιμοποιεί τον ιστότοπο. Με αυτές τις πληροφορίες, η απόδοση του ιστότοπου αυξάνεται.
• Λειτουργικά cookie: Αυτά τα cookie διασφαλίζουν ότι οι επιλογές που έκανε ο χρήστης στον ιστότοπο θυμούνται, παρέχοντας έτσι ευκολία στον χρήστη. Με αυτά τα cookie, οι προηγμένες λειτουργίες ιστού παρέχονται στους χρήστες.
• Διαφήμιση και cookie τρίτων: Η Kobimedia χρησιμοποιεί cookie από τρίτους προμηθευτές προκειμένου να χρησιμοποιήσει ορισμένες λειτουργίες στους ιστότοπούς της. Υπάρχουν επίσης cookie εταιρειών που παρακολουθούν διαφημίσεις στον ιστότοπο. Η Google, ως τρίτος προμηθευτής, χρησιμοποιεί cookies για την προβολή διαφημίσεων στο kobimedia.com. Χρησιμοποιώντας τα cookies DART, η Google σας προσφέρει διαφημίσεις βάσει των επισκέψεών τους στο kobimedia.com και σε άλλους ιστότοπους στο Διαδίκτυο. Οι χρήστες μπορούν να αποκλείσουν τη χρήση του cookie DART μεταβαίνοντας στην πολιτική απορρήτου διαφημίσεων Google και δικτύου περιεχομένου.

Σε γενικές γραμμές, τα προγράμματα περιήγησης στο Διαδίκτυο είναι προκαθορισμένα ώστε να δέχονται αυτόματα cookie. Τα προγράμματα περιήγησης μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να αποκλείουν τα cookie ή να ειδοποιούν τον χρήστη όταν αποστέλλεται ένα cookie στη συσκευή. Δεδομένου ότι η διαχείριση των cookies διαφέρει από πρόγραμμα περιήγησης σε πρόγραμμα περιήγησης, μπορείτε να δείτε λεπτομερείς πληροφορίες στο μενού βοήθειας του προγράμματος περιήγησης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Βιομηχανία Πληροφορικής και Διαφήμισης Kobimedia. ve Tic. ΟΠΩΣ ΚΑΙ.

Διεύθυνση: Perlavista AVM Residence A Blok no: 26 Beykent / Beylikdüzü - Κωνσταντινούπολη

Τηλέφωνο: 0850 302 15 42

Κουμπί κλήσης τώραΚάλεσε τώρα
elGreek