Privaatsus ja kasutustingimused


Privaatsus ja turvalisus

Kobimediana teame teie usalduse väärtust meie vastu; Seetõttu võtame teie isikuandmeid volitamata juurdepääsu eest väga hoolikalt ja kasutame kõrgeimaid turvastandardeid. Isikuandmeid, mida edastate tellimuse ajal või muude pakutavate teenuste raames, kaitsevad tehnilised turvasüsteemid ja täiendavad autoriseerimisprotsessid. See kehtib nii teie teabe edastamise kui ka meie serveritesse salvestamise ajal. 

Nimi, aadress, e-posti aadress jne meie Interneti-poe erinevates kohtades. me kogume ja töötleme teie isikuandmeid. Allpool leiate üksikasjalikku teavet selle kohta, mida teie meile edastatud teabega tehakse.

Andmete kogumine
Teie isikuandmeid, mida kasutate meie Interneti-poodi registreerumisel või ostlemisel, ei müüda ega jagata teiste asutuste ja organisatsioonidega. Kasutame teie isikuandmeid teie tellimuste täitmiseks, registreerumiseks kliendi individuaalseks sisestamiseks, meie uudiste e-bülletääni ja ajakirja Kobimedia tellimiseks ning teie suhtlus- ja teenusetaotluste töötlemiseks. Lisaks sellele salvestame teile pakutava teenuse pidevaks täiustamiseks ka muid andmeid, mis ei sisalda isiklikke andmeid. 

Samuti salvestame meie serveri logifailidesse teavet, mida teie brauser meile automaatselt edastab. Need:
brauseri tüüp / versioon
kasutatud operatsioonisüsteem
viitaja URL (eelmine külastatud leht)
juurdepääseva arvuti hostinimi (IP-aadress)
serveri päringu aeg
Neid andmeid ei salvestata, seostades neid isikuga. Samuti ei kombineerita neid andmeid teiste andmeallikatega. 
Teie IP-aadress kustutatakse kohe pärast külastust.
Teie teabe kasutamine tellimustes ja muudes teenusetaotlustes
Meie veebisaidile registreerumisel esitatud isikliku teabe konfidentsiaalsus on meile olulisem kui miski muu. Isiklikke andmeid (kohaletoimetamise / arveldamise aadressid, telefoninumbrid jne), mida kasutate ostude ajal, ei jagata kunagi teiste asutuste ja organisatsioonidega. 

Arvestades, et saate tellimusi teha kiiresti ja hõlpsalt ning et te ei raiska oma väärtuslikku aega sama teabe uuesti ja uuesti sisestamiseks, salvestatakse teie nõusoleku kohaselt osa teie liikmeskontole. Seda teavet kasutatakse ainult selle tagamiseks, et teie tehtud tellimuste uudised jõuaksid teieni kiiremini ja turvalisemalt. 

Juhtudel, kui on vaja sisestada oma isikuandmeid meie veebisaidile, palume teil kontrollida, millist teavet soovite meiega jagada. Kohustuslikeks väljadeks määratud väljad on minimaalsed kriteeriumid, mida peame teie taotluse saamiseks ja töötlemiseks täitma. Lisaks kogutakse vabatahtlikult kogutavat teavet ja seda kasutatakse meie pakutavate teenuste optimeerimiseks ning mõnel juhul ka statistilistel eesmärkidel.

Saate oma profiili isikupärastada rakenduses Kobimedia koos oma galerii fotoga. Selleks pääseb Kobimedia rakendus teie fotogaleriisse. Seda fotot kasutatakse ja salvestatakse ainult teie profiili kuvamiseks rakenduses. Fotot ei kasutata muul otstarbel ja seda ei edastata kolmandatele isikutele. Saate alati oma profiili seadetes valitud fotot muuta või kustutada.
Oma teabe kasutamine kampaania väljakuulutamiseks / uudiste e-bülletääniks
Kasutame klientide teavet kampaania- ja kampaaniateadete teavitamiseks vastavalt seadusesätetele. Sellega seoses peame eriti oluliseks tooteid ja teenuseid, mida pakume teie vajaduste rahuldamiseks. Teabe kasutamine meie enda kampaaniate ja kampaaniate väljakuulutamiseks hõlmab mõnikord reklaamimaterjalide saatmist posti teel. Oma teabe sellise kasutamise vastu saate alati vastuväiteid esitada, teatades sellest allpool olevale aadressile lühikese kirjaliku teatega. 

Meie pidevalt muutuvate temaatiliste toodete, allahindluskampaaniate ja eripakkumistega saate kursis olla regulaarselt e-posti teel või meie uudiste e-bülletääni ja ajakirja Kobimedia kaudu. Sellest teenusest kasu saamiseks peate selgelt meile oma nõusoleku kinnitama. 

Võite igal ajal tagasi võtta oma nõusoleku oma aadressiteabe või e-posti aadressi kasutamiseks e-posti uudiskirja ja ajakirja Kobimedia saatmiseks. Kobimedia e-uudiskirja tellimusest loobumiseks võite kasutada iga saadetud e-uudiskirja lõpus registreerimise lõpetamise linki. Teise võimalusena saavad registreeritud kasutajad tühistada oma e-uudiskirjade tellimise aadressil www.Kobimedia.com rubriigis "Minu konto".

Andmete edastamine
Kobimedia, et hoida isikuandmeid rangelt privaatsena ja konfidentsiaalsena; Ta kohustub seda käsitlema konfidentsiaalsuskohustusena ning võtma kõik vajalikud meetmed ja osutama vajalikku ettevaatlikkust konfidentsiaalsuse tagamiseks ja säilitamiseks, kogu avalikkuse kasutuses oleva konfidentsiaalse teabe või selle osa loata kasutamise või selle loata kasutamise vältimiseks. või avalikustamine kolmandale isikule. Hoolimata vajalike infoturbemeetmete võtmisest ei ole Kobimedia vastutav juhul, kui konfidentsiaalne teave on saidile ja süsteemile suunatud rünnakute tagajärjel kahjustatud või satub kolmandate isikute kätte.

Meie tehnilised standardid
Andmeedastuses kasutatakse meetodit, mida nimetatakse SSL-i turvaprotokolliks (Secure Socket Layer) koos 256-bitise krüptimisega. See tehnoloogia tagab kõrgeima turvalisuse taseme ja seda kasutavad pangad näiteks andmete turvalisuse tagamiseks. Võite öelda, et andmeedastus krüpteeritakse brauseri alumises olekuribal asuva suletud võtme või luku sümboliga.

Maksetehingute turvalisus
Kõik ostukorvi kinnitamise tehingud tehakse teie arvuti ja panga vahel, kellega me töötame, 256-bitises krüpteeritud elektroonilises keskkonnas. Teie krediitkaardi andmeid ei saa vaadata ükski kolmas osapool, sealhulgas saidi administraatorid. Teie sisestatud krediitkaardiandmeid kasutatakse ainult ostude ajal ja neid ei säilitata mingil viisil veebisaidi andmebaasis. Teie isikuandmete turvalisus on meie jaoks üks olulisemaid probleeme. Mõnel juhul võidakse pangalt paluda teie tellimus suuliselt kinnitada. Sellisel juhul helistab teie pank teile pangas registreeritud andmetelt ja küsib teie tellimuse kinnitust. Veenduge, et teie pangas hoitavad teie isiklikud andmed oleksid ajakohased, et pank saaks teiega ühendust võtta. Teie tellimus võidakse tühistada, kuna turvakontrolli ajal pole teie telefoninumbrit ligipääsetav. Veenduge, et sisestatud telefoninumber on õige, süsteemis sisestatud numbreid ja e-posti aadressi kasutatakse igasuguse teabe saamiseks teie tellimuse kohta.

Küpsised
Kobimedia omandis olev veebisait www.Kobimedia.com on küpsiseid kasutav sait. Küpsised; See on enamasti tähtedest ja numbritest koosnev tekstifail, mis võimaldab seadet tuvastada, salvestades selle kasutatava seadme Interneti-brauserisse või kõvakettale. Küpsiseid loovad külastatava veebisaidiga seotud serverid. Seega, kui külastaja külastab sama saiti, saab server sellest aru.

Käesolev küpsiseeskirjad on Kobimedia.com privaatsuseeskirjade lahutamatu osa, et pakkuda paremat teenust www.Kobimedia.com külastajatele ja oma juriidilise kohustuse raames. See kogub, töötleb, jagab kolmandate osapooltega ja salvestab teie sirvimisteavet turvaliselt, tingimusel et seda ei kasutata veebisaidi www.Kobimedia.com tekstis täpsustatud eesmärkidel ja ulatuses.
www.Kobimedia.com küpsised; See salvestab logifailid, tühjad gif-failid ja / või kolmanda osapoole allikate kaudu kogutud teabe, et luua teie eelistuste kokkuvõte. www.Kobimedia.com, et pakkuda teile eripakkumisi, tutvustusi ja turunduspakkumisi, parandada veebisaidi või mobiilirakenduse sisu teie jaoks ja / või määrata teie eelistused; See saab jälgida teie saidil sirvimisteavet ja / või saidi kasutamise ajalugu.

www.Kobimedia.com võib sobitada teie saidilt erinevatel aegadel kogutud teavet või erinevaid meetodeid, näiteks võrgus ja väljaspool veebi kogutud teavet, ning kasutada seda teavet koos muudest allikatest, näiteks kolmandatelt isikutelt, saadud teabega.

See kasutab seansiküpsiseid ja püsivaid küpsiseid www.Kobimedia.com veebisaidil. Seansi ID küpsis aegub, kui brauseri sulgete. Püsiv küpsis püsib teie kõvakettal pikka aega. Püsiküpsised saate eemaldada ja nii seansiküpsised kui ka püsiküpsised tagasi lükata, järgides oma Interneti-brauseri "abifailis" antud juhiseid või külastades veebisaite "www.allaboutcookies.org" või "www.youronlinechoices.eu". Kui keeldute püsivatest küpsistest või seansiküpsistest, võite jätkata veebisaidi, mobiilirakenduse kasutamist, kuid te ei pruugi juurdepääsu kõigile veebisaidi, mobiilirakenduse funktsioonidele või teie juurdepääs võib olla piiratud.
Klõpsake Google Analyticsi hallatavate küpsiste väljalülitamiseks.
Klõpsake Google'i isikupärastatud reklaamikogemuse haldamiseks.
Küpsiste osas, mida paljud ettevõtted reklaamitegevuseks kasutavad, saab eelistusi hallata teie veebivalikute kaudu.
www.Kobimedia.com küpsised; Ta kasutab seda teie eelistuste meeldejätmiseks ja veebisaidi / mobiilirakenduse kasutamise isikupärastamiseks. See kasutus hõlmab küpsiseid, mis salvestavad teie parooli ja hoiavad teie veebisaidi / mobiilirakenduse seanssi pidevalt avatud, säästes teid seega paroolide sisestamise vaevadest rohkem kui üks kord iga külastuse ajal, ja küpsiseid, mis mäletavad ja tunnevad teid ära järgmisel teie veebisaidi külastusel / mobiilirakendus.

Sealhulgas veebisaidi / mobiilirakenduse kasutamise jälgimine, näiteks koht, kus loote ühenduse veebisaidiga www.Kobimedia.com, millist sisu veebisaidil / mobiilirakenduses vaatate, ja külastuse kestus; kasutab seda veebisaidi / mobiilirakenduse kasutamise määramiseks.

Veebisaidil www.Kobimedia.com olevaid küpsiseid kasutatakse reklaami- ja reklaamieesmärkidel, et esitada teie huvidele ja teile sobivamat sisu ja reklaame. Sel viisil püüab see veebisaidi, mobiilirakenduse kasutamisel pakkuda teile sobivamat sisu, isikupärastatud kampaaniaid ja tooteid.

Sel moel on sellel sellised eesmärgid nagu platvormi jaoks vajalike põhifunktsioonide täitmine, platvormi analüüsimine ja jõudluse suurendamine, kasutusmugavuse tagamine, funktsionaalsuse ja isikupärastamise suurendamine.

ka www.Kobimedia.com veebisaidi küpsised; See võib kasutada otsingumootoreid, veebisaiti, mobiilirakendusi ja / või "reklaamitehnoloogia" aktiveerimist, et pakkuda teile reklaame, mis teie arvates võivad huvi pakkuda, kui külastate veebisaite, kus veebisait reklaamib. Reklaamitehnoloogia kasutab teavet teie varasemate külastuste kohta veebisaidil / mobiilirakenduses ja veebisaitidel / mobiilirakendustes, kus veebisait reklaamib, et pakkuda teile spetsiaalseid reklaame. Nende reklaamide esitamisel võidakse teie brauserisse panna ainulaadne kolmanda osapoole küpsis, et veebisait teid ära tunneks. Püsiküpsised saate eemaldada ja nii seansiküpsised kui ka püsiküpsised tagasi lükata, järgides oma Interneti-brauseri "abifailis" antud juhiseid või külastades veebisaite "www.allaboutcookies.org" või "www.youronlinechoices.eu".

Jälgimispikslite kasutamine
Teave selle kohta, kui huvitav on veebis pakutav sisu, on meile alati väga oluline ja aitab meil oma veebisaiti pidevalt täiustada. Sel põhjusel paigutame oma lehtedele väikese graafika, mida nimetatakse "jälgimispiksliteks". Lehe avamisel laaditakse jälgimispiksel ja salvestatakse Internetis asuvast serverist. Nii näeme, milliseid veebisaite meie kliendid külastavad, kui tihti ja millisest piirkonnast ning milliseid tehinguid tehakse. Teie IP-aadress salvestatakse ainult lühendina volitatud andmeturbeasutuste määratud meetodil viisil, mis ei võimalda selle identiteeti asjakohasel lingil kindlaks teha. Seetõttu jääb külastaja isik anonüümseks.

Sotsiaalvõrgustiku pistikprogrammide kasutamine
"Sotsiaalvõrgustiku pistikprogrammid" nimega tehnoloogiad võimaldavad teil kasutajana reklaamida teatud sisu suhtlusvõrgustiku liikmetele otselingi kaudu. Facebook Inc. (Fa. Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA) pakume SWYN-funktsiooni (Jagage oma võrguga), mis kuulub Euro Messageile. See funktsioon võimaldab teil ühenduda veebisaidiga facebook.com ja kuvada ("saata") e-uudiskirjast toote teema teatisena teie sealsele profiilile. SWYN-funktsioon ei kasuta kunagi Javascripti ega iFrame-i, kus Facebookil on juurdepääs teie mandaatidele, nagu on Facebooki nupul "Like". Ühelt poolt edastab SWYN Facebookis jagatavad andmed alles pärast SWYN-Facebooki nupul klõpsamist. Teiselt poolt edastatakse sel viisil lihtsa sisu teabe (pildi URL, kirjeldav tekst, sihtlehe link) kõrval ainult kodeeritud ID. Selle kodeerimise abil ei saa Facebook kunagi tuvastada kasutaja identiteeti. 

Pärast SWYN-Facebooki nupu klõpsamist peate taotletud sisu postitamiseks oma sisselogimisteabega Facebooki sisse logima. Seejärel saate teadaande sisus muudatusi teha, enne kui olete selle kindlalt kinnitanud. Alles seejärel seotakse teave teie enda profiiliga ja seda saavad vaadata kolmandad isikud.

Veebipoe tootelehel töötavad sarnaselt ka Facebooki jagamisnupp ja Twitter (Twitter, Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107) pistikprogrammi „Tweet button” pistikprogrammid. Mõlemad pistikprogrammid võimaldavad kasutaja brauseris viimati vaadatud IP-aadressi ja veebilehe teavet serverisse (Facebook / Twitter) edastada ainult siis, kui kasutaja sellel klõpsab. Lisaks edastatakse ainult teavet toote kohta.

Ühtegi isiklikku teavet, mille sisestasite veebisaidile www.Kobimedia.com või mille me teie kohta salvestame, ei edastata Twitterisse ega Facebooki.

Isikuandmete autoriseerimine, muutmine ja kustutamine
Menüüs "Minu konto" saate igal ajal oma esitatud teavet vaadata, muuta ja kustutada - kasutades oma e-posti aadressi ja parooli. Kui unustate parooli, võite kasutada menüü "Minu konto" jaotises "Liikme sisselogimine" linki "Unustasin parooli". Varuparool saadetakse e-posti aadressile, mida kasutasite liikmeskonto loomiseks. 

Palun ärge unustage: Te ei tohiks teistele inimestele parooli anda, pärast kasutamist oma isiklikust kontost välja logida ja tellimisprotsessi ajal kasutada SSL-krüptimist.

Õigus teabele ja vastuväidetele
Teie usaldus on meie jaoks oluline. Seetõttu on teil alati õigus saada teavet meie andmebaasi salvestatud isikuandmete, nende päritolu, vastuvõtja ja säilitamise eesmärgi kohta. Kui soovite saada üksikasjalikku teavet oma isikuandmete kohta, võtke palun meiega ühendust kirjalikult aadressil [email protected]

Aadress
Kobimedia informaatika- ja reklaamitööstus. Tic. A.S.
Adnan Kahveci Mah. Yavuz Sultan Selimi puiestee Perlavista AVM ResidenceA plokk korrus: 4 D: 26 Beykent - Beylikdüzü / İstanbul
Tel: 0850 302 15 42 | Faks: 0850 302 15 42
Privaatsus ja turvalisus

TEAVE ISIKUANDMETE TÖÖTLEMISE JA NÕUSTUMISTEKSTI KOHTA
Soovime teile teatada isikuandmete kaitse seadusest (KVKK) numbriga 6698, mis võeti vastu selleks, et kaitsta üksikisikute põhiõigusi ja -vabadusi, eriti eraelu puutumatust, ning määrata kindlaks füüsiliste ja füüsiliste isikute kohustused. juriidilised isikud, kes töötlevad isikuandmeid.

Seaduse reguleerimisalas kasutatakse isikuandmeid kui "mis tahes teavet tuvastatud või tuvastatava füüsilise isiku kohta"; Töötlemine on „isikuandmete omandamine, salvestamine, säilitamine, säilitamine, muutmine, ümberkorraldamine, avalikustamine, edastamine, ülevõtmine, kättesaadavaks tegemine, isikuandmete täielik või osaline või mitteautomaatne klassifitseerimine tingimusel, et see on osa mis tahes andmete salvestamisest või mis tahes andmetega tehtud tehing, näiteks selle kasutamise takistamine.

1. Selgitava teksti eesmärk ja meie ettevõtte andmeinspektori ametikoht


Meie ettevõte Kobimedia esitab järgmised selgitused meie klientidele ja kolmandatele isikutele, kes kasutavad meie veebisaiti ja / või mobiilirakendusi isikuandmete kaitse seaduse nr.6698 (“KVK”) artiklis 10 sätestatud avalikustamiskohustuse täitmiseks. klientidega seotud isikuandmete tingimused. Kobimedia jätab endale õiguse käesolevat isikuandmete kaitse avaldust igal ajal ajakohastada kehtivate õigusaktide muudatuste raames.

2. Klientidele kuuluvate isikuandmete töötlemise ja edastamise eesmärk

Teie isikuandmeid kasutatakse järgmistel eesmärkidel:
Ostja / ostja identiteediteabe kinnitamine veebisaidi / mobiilirakenduste kaudu,
Aadressi ja muu suhtlemiseks vajaliku teabe salvestamiseks
Suhelda oma klientidega kaugmüügilepingu ja tarbijakaitseseaduse asjakohaste artiklite alusel sõlmitud lepingute tingimuste, hetkeseisust ja ajakohastamisest ning suutma anda vajalikku teavet,
Korraldada kõik dokumendid ja dokumendid, mis on töötlemise aluseks elektroonilises (Interneti / mobiil jne) või paberkeskkonnas,
Olema võimeline nõudmisel ja kooskõlas õigusaktidega andma riigiametnikele teavet avaliku julgeoleku küsimustes,
Pakkumaks klientidele paremat ostukogemust, teavitamaks kliente meie toodetest, mis võivad klientidele huvi pakkuda, "võttes arvesse klientide huve", kampaaniate edastamiseks,
Kliendirahulolu suurendamiseks, veebisaidilt ja / või mobiilirakendustest poes olevate klientide tundmaõppimiseks ja nende kasutamiseks kliendikeskkonna analüüsimisel, nende kasutamiseks erinevates turundus- ja reklaamitegevustes ning elektrooniliste ja / või küsitluste korraldamiseks füüsiline keskkond lepinguliste organisatsioonide kaudu,
Et saaksime pakkuda klientidele ettepanekuid meie lepinguliste asutuste ja lahenduspartnerite poolt, teavitamaks kliente meie teenustest,
Et saaksime hinnata klientide kaebusi ja ettepanekuid meie teenuste kohta,
Et oleks võimalik täita oma juriidilisi kohustusi ja kasutada oma kehtivatest õigusaktidest tulenevaid õigusi,
Pettuste ja muu ebaseadusliku tegevuse vältimiseks.
Meie klientide isikuandmete jagamine kolmandate isikutega toimub klientide nõusoleku raames ja üldjuhul ei edastata isikuandmeid kolmandatele isikutele ilma meie klientide nõusolekuta. Kuid isikuandmeid jagatakse kohtute ja muude avalike asutustega meie seadusest tulenevate kohustuste tõttu ja nendega piirdutakse. 

Võetakse vajalikud tehnilised ja õiguslikud meetmed, et vältida õiguste rikkumist kolmandatele isikutele andmete edastamise ajal.
Teie isikuandmed, meie otsesed / kaudsed kodumaised / välismaised sidusettevõtted, programmi partnerasutused, organisatsioonid, kellega me oma tegevust koos teeme, kodumaised / välismaised üksikisikud ja asutused, kellele me pilves andmesalvestusteenuseid saame, kodumaised / välismaised asutused, mis meil on sõlminud lepingu klientidele kommertslike elektrooniliste sõnumite saatmiseks, pankadevahelist kaarti. Seda saab jagada peakorteriga, pankadega, kellega oleme sõlminud lepingu ja erinevate agentuuride, reklaamiettevõtete ja uuringufirmadega Türgis ja välismaal, teiste kodumaiste / välismaiste kolmandate osapoolte ja nendega seotud ettevõtetega erinevate turundustegevuste raames, et pakkuda teile paremat teenust ja tagada klientide rahulolu.

3. Isikuandmete kogumise meetod ja juriidiline põhjus

Isikuandmeid töötleb Kobimedia vastavalt klientide nõusolekule ja õigusaktide sätetele, mille meie kliendid pakuvad veebisaidilt www.Kobimedia.com ja kaupluste mobiilirakendustest. Eespool nimetatud õiguslikel põhjustel kogutud isikuandmeid saab töödelda ja edastada seaduse artiklites 5 ja 6 ning käesolevas selgituse ja nõusoleku tekstis täpsustatud eesmärkidel.
4. Klientide kui isikuandmete omanike õigused
Andmete omanikud vastavalt seaduse artiklile 11;
a. Õppimine, kas nendega seotud isikuandmeid töödeldakse,
b. Kui nende isikuandmeid on töödeldud, küsige selle kohta teavet,
c. Isikuandmete töötlemise eesmärgi ja nende otstarbekohase kasutamise õppimine
D. Et teada saada kolmandaid isikuid, kellele isikuandmeid edastatakse riigisiseselt või välismaal, 
kuni. Nõuda isikuandmete parandamist puuduliku või ebaõige töötlemise korral ja nõuda selles ulatuses tehtud tehingutest teavitamist kolmandatele isikutele, kellele isikuandmeid on edastatud,
f. Kuigi seda on töödeldud seaduse ja muude asjakohaste seaduste sätete kohaselt, taotleda isikuandmete kustutamist või hävitamist ning teavitada kolmandaid isikuid, kellele isikuandmed on edastatud, kui nende töötlemist nõudvad põhjused kaovad. , 
g. Tal on õigus esitada vastuväide isiku suhtes tulemuse toimumisele, analüüsides töödeldud andmeid eranditult automatiseeritud süsteemide kaudu ja (viii) nõuda kahju hüvitamist isikuandmete ebaseadusliku töötlemise tõttu tekkinud kahju korral. 

Kõnealuste õiguste kasutamise taotlusi saavad isikuandmete omanikud esitada meetodite abil, mis on määratletud isikuandmete töötlemise ja kaitse eeskirjas seaduse nr 6698 reguleerimisalas olevas isikuandmete töötlemise seaduses nr 6698, Kobimedia aadressil https: //www.Kobimedia .com. Kobimedia hindab neid taotlusi ja vormistab need 30 päeva jooksul. Kobimedia jätab endale õiguse nõuda tasu, lähtudes tasude graafikust (kui see on olemas), mille taotluste kohta määras Isikuandmete Kaitseamet. 

Kõigi teie isikuandmetega seotud küsimuste ja kommentaaride korral saatke aadressile [email protected] E-posti aadressilt saate meiega igal ajal ühendust.

Kui soovite siiski tellimuse tühistada: võite kasutada jaotises „Minu konto” valikut „Soovin oma liikmesuse tühistada”.

Nupp Helista koheHelistage kohe
etEstonian