fbpx

Onze top 3 meest geprefereerde services in 2016 zijn aangekondigd

Dijital pazarlama , pr ve bilişim dünyasının öncü şirketi Kobimedya A.Ş olarak, 2016 yılı değerlendirme raporumuza göre müşterilerimizin en çok tercih ettiği ilk 3 hizmetimiz belli oldu.

1- Basın danışmanlığı : Piyasaya yeni bir ürün/ hizmet sunan , etkinlik düzenleyen , önemli bir gelişme kaydeden veya yıldönümü kutlaması yapan birçok şirket basın danışmalığı hizmetimizi seçerek , bu hizmetimizi 2016 yılının en çok tercih edilen hizmet kategorisinde 1.sıraya yerleştirdi.

2- Google optimizasyon : Kurulduğumuz 2006 yılından beri, geride bıraktığımız 10 yıllık süreçte Türkiye’nin her bölgesinden müşterilerimizin en çok tercih ettiği, dijital pazarlama araçlarının en iyilerinden olan Google optimizasyon hizmetimiz, basın danışmanlığı hizmetimizin ardından 2016 yılının en çok tercih edilen hizmet kategorisinde 2.sıraya yerleşti.

3- E-commerce advies : İnternet kullanım oranının her geçen gün çığ gibi büyüdüğü ülkemizde yeni bir iş kurmak veya mevcut işini Türkiye’nin her bölgesine sunarak büyütmek hedefinde olan çok sayıda müşterimiz e-ticaret danışmanlığı hizmetimizi seçerek bu hizmetimizi 2016 yılının en çok tercih edilen hizmet kategorisinde 3.sıraya yerleştirdi.

Het is een feit dat sinds onze oprichting in 2006 niet is veranderd.
Türkiye’nin her şehrinden bizi seçerek yıllardır sektörümüzde zirveye taşıyan tüm müşterilerimize , dostlarımıza 2017 yılında çok daha büyük hedeflere birlikte ulaşmak dileğiyle teşekkür ederiz.


Als Kobimedia Inc. hebben we de voorkeur van corporate bedrijven als het bedrijf dat digitaal stuurt met onze handtekening en sterke aftersalesondersteuning die we jarenlang in professionele werken in de sector hebben gestopt. Wij bieden aan onze klanten met digitale diensten We verhogen de efficiëntie van bedrijven.

nl_NLDutch
Bel nu knopBel nu