Ochrana osobných údajov a podmienky používania


Ochrana súkromia a bezpečnosť

Ako spoločnosť Kobimedia poznáme hodnotu vašej dôvery v nás; Preto venujeme maximálnu pozornosť a používame najvyššie bezpečnostné štandardy na ochranu vašich osobných údajov pred neoprávneným prístupom. Osobné údaje, ktoré poskytnete počas objednávky alebo v rámci iných ponúkaných služieb, sú chránené technickými bezpečnostnými systémami a ďalšími autorizačnými procesmi. To platí tak pri prenose vašich informácií, ako aj pri zaznamenávaní na našich serveroch. 

Meno, adresa, e-mailová adresa atď. Na rôznych miestach nášho internetového obchodu. zhromažďujeme a spracovávame vaše osobné údaje. Ďalej nájdete podrobné informácie o tom, aké kroky sa podnikajú s informáciami, ktoré nám poskytnete.

Zhromažďovanie údajov
Vaše osobné údaje, ktoré používate pri registrácii v našom internetovom obchode alebo pri nakupovaní, nie sú žiadnym spôsobom predané ani zdieľané s inými inštitúciami a organizáciami. Vaše osobné údaje používame na účely plnenia vašich objednávok, registrácie pre individuálny vstup zákazníka, predplatného nášho spravodajského e-bulletinu a časopisu Kobimedia a na spracovanie vašich komunikačných a servisných požiadaviek. Okrem toho, aby sme neustále zlepšovali služby, ktoré vám poskytujeme, ukladáme aj ďalšie údaje, ktoré neobsahujú osobné informácie. 

Do našich protokolových súborov servera tiež ukladáme informácie, ktoré nám váš prehliadač automaticky prenáša. Títo:
typ / verzia prehliadača
použitý operačný systém
sprostredkujúca adresa URL (navštívená predchádzajúca stránka)
hostname (IP adresa) pristupujúceho počítača
čas dotazu na server
Tieto údaje sa neukladajú ich priradením k osobe. Tieto údaje tiež nie sú kombinované s inými zdrojmi údajov. 
Vaša IP adresa je vymazaná ihneď po vašej návšteve.
Používanie vašich údajov v objednávkach a iných požiadavkách na služby
Dôvernosť vašich osobných údajov, ktoré poskytnete pri registrácii na našu stránku, je pre nás dôležitejšia ako čokoľvek iné. Osobné údaje (dodacie / fakturačné adresy, telefónne čísla atď.), Ktoré používate pri nakupovaní, nebudú nikdy zdieľané s inými inštitúciami a organizáciami. 

Vzhľadom na to, že objednávky môžete zadávať rýchlo a ľahko a nestrácate svoj drahocenný čas opakovaným zadávaním rovnakých informácií, sa niektoré informácie uložia do vášho účtu člena v súlade s vašim súhlasom. Tieto informácie budú použité iba na zabezpečenie toho, aby sa správy o vašich objednávkach, ktoré ste zadali, dostali rýchlejšie a bezpečnejšie. 

V prípadoch, keď je potrebné zadať vaše osobné údaje na našej webovej stránke, vás požiadame, aby ste si skontrolovali, aké informácie s nami chcete zdieľať. Polia uvedené ako povinné polia sú minimálnymi kritériami, ktoré musíme prijať a spracovať vašu žiadosť. Zhromaždené informácie sa navyše zhromažďujú dobrovoľne a používajú sa na optimalizáciu služieb, ktoré ponúkame, a v niektorých prípadoch na štatistické účely.

Svoj profil v aplikácii Kobimedia môžete prispôsobiť fotografiou z vašej galérie. Aplikácia Kobimedia za týmto účelom pristupuje k vašej fotogalérii. Táto fotografia sa použije a uloží iba na reprezentáciu vášho profilu v aplikácii. Fotografia nebude použitá na iný účel a nebude poskytnutá tretím stranám. Fotografie, ktoré ste vybrali, môžete kedykoľvek zmeniť alebo odstrániť v nastaveniach svojho profilu.
Používanie vašich informácií na oznamovanie kampaní / e-bulletin noviniek
Informácie našich zákazníkov používame na informovanie našich oznámení o kampaniach a propagáciách v súlade s právnymi ustanoveniami. V tejto súvislosti kladieme osobitný dôraz na produkty a služby, ktoré ponúkame, aby sme vyhoveli vašim potrebám. Používanie informácií na ohlasovanie našich vlastných kampaní a propagačných akcií niekedy zahŕňa zasielanie propagačných materiálov poštou. Proti tomuto použitiu vašich údajov môžete kedykoľvek namietať krátkym písomným oznámením na nižšie uvedenú adresu. 

O našich neustále sa meniacich tematických produktoch, zľavových kampaniach a špeciálnych propagačných akciách môžete byť informovaní e-mailom alebo pravidelne prostredníctvom nášho spravodajského e-bulletinu a časopisu Kobimedia. Aby ste mohli využívať túto službu, musíte nám jasne deklarovať svoj súhlas. 

Svoj súhlas s použitím informácií o vašej adrese alebo e-mailovej adresy na účely zasielania e-mailového spravodajcu a časopisu Kobimedia môžete kedykoľvek odvolať. Ak sa chcete odhlásiť z odberu elektronického spravodajcu Kobimedia, môžete použiť odkaz na ukončenie registrácie na konci každého odoslaného elektronického spravodajcu. Registrovaní používatelia môžu tiež zrušiť svoje predplatné elektronického bulletinu na stránke www.Kobimedia.com v časti „Môj účet“.

Prenos údajov
Kobimedia, aby boli osobné informácie prísne súkromné a dôverné; Zaväzuje sa, že to bude považovať za povinnosť mlčanlivosti a že prijme všetky potrebné opatrenia a preukáže potrebnú starostlivosť na zabezpečenie a udržanie dôvernosti, zabránenie neoprávnenému použitiu všetkých alebo akejkoľvek časti dôverných informácií z verejnej sféry alebo ich neoprávnenému použitiu. alebo sprístupnenie tretej strane. Napriek prijatiu potrebných bezpečnostných opatrení na informácie nebude mať spoločnosť Kobimedia žiadnu zodpovednosť v prípade, že dôjde k poškodeniu dôverných informácií v dôsledku útokov na stránku a systém alebo ak sa dostanú do rúk tretích strán.

Naše technické normy
Pri prenose dát sa používa metóda s názvom SSL bezpečnostný protokol (Secure Socket Layer) spolu s 256 bitovým šifrovaním. Táto technológia poskytuje najvyššiu úroveň zabezpečenia a používajú ju banky napríklad na zabezpečenie údajov. To, že je dátový prenos šifrovaný, zistíte podľa symbolu zatvoreného kľúča alebo zámku v dolnom stavovom riadku prehľadávača.

Bezpečnosť pri platobných transakciách
Všetky transakcie po schválení vášho nákupného košíka sa uskutočňujú medzi vašim počítačom a bankou, s ktorou pracujeme, v 256-bitovom šifrovanom elektronickom prostredí. Informácie o vašej kreditnej karte nemôže zobraziť žiadna tretia strana vrátane správcov stránok. Informácie o kreditnej karte, ktoré zadáte, sa používajú iba počas nakupovania a nijakým spôsobom sa neuchovávajú v databáze webových stránok. Zabezpečenie vašich osobných údajov je pre nás jednou z najdôležitejších vecí. V niektorých prípadoch môže byť banka požiadaná o verbálne potvrdenie vašej objednávky. V takom prípade vám vaša banka zavolá z vašich zaregistrovaných informácií v banke a požiada o potvrdenie vašej objednávky. Zaistite, aby vaše osobné informácie uložené vo vašej banke boli aktuálne, aby vás banka mohla zastihnúť. Vaša objednávka môže byť zrušená z dôvodu nedostupnosti vášho telefónneho čísla počas bezpečnostnej kontroly. Uistite sa, že je telefónne číslo, ktoré ste zadali správne, čísla a e-mailová adresa, ktoré ste zadali v systéme, budú použité pre všetky druhy informácií o vašej objednávke.

Cookies
Webové stránky www.Kobimedia.com, ktoré vlastní spoločnosť Kobimedia, sú webové stránky, ktoré používajú súbory cookie. Cookies; Je to textový súbor pozostávajúci väčšinou z písmen a číslic, ktorý umožňuje detekciu zariadenia jeho uložením v internetovom prehliadači alebo na pevnom disku používaného zariadenia. Cookies vytvárajú servery spojené s webovou stránkou, ktorú navštívite. Keď teda návštevník navštívi to isté miesto, server mu porozumie.

Tieto Zásady používania súborov cookie sú neoddeliteľnou súčasťou Zásad ochrany osobných údajov spoločnosti Kobimedia.com za účelom poskytovania lepších služieb návštevníkom stránky www.Kobimedia.com a v rámci jej zákonných povinností. Bude zhromažďovať, spracovávať, zdieľať s tretími stranami a bezpečne ukladať vaše informácie o prehliadaní za predpokladu, že sa nepoužívajú na účely a rozsah uvedený v texte www.Kobimedia.com.
súbory cookie www.Kobimedia.com; Ukladá súbory denníka, prázdne súbory GIF a / alebo informácie zhromaždené prostredníctvom zdrojov tretích strán, aby vytvoril súhrn vašich preferencií. www.Kobimedia.com, aby sme vám mohli poskytovať špeciálne propagačné akcie, propagačné a marketingové ponuky, zlepšovať pre vás obsah webových stránok alebo mobilných aplikácií a / alebo určiť vaše preferencie; Môže monitorovať vaše informácie o prehliadaní na webe a / alebo históriu vášho používania na webe.

www.Kobimedia.com môže porovnávať informácie zhromaždené od vás na webe v rôznych časoch alebo rôznymi spôsobmi, ako sú napríklad informácie zhromaždené online a offline, a tieto informácie môže používať spolu s informáciami získanými z iných zdrojov, napríklad od tretích strán.

Na webovej stránke www.Kobimedia.com používa súbory cookie relácie a trvalé súbory cookie. Platnosť súboru cookie ID relácie vyprší, keď zatvoríte prehliadač. Trvalý súbor cookie zostáva na vašom pevnom disku dlho. Trvalé súbory cookie môžete odstrániť a odmietnuť súbory cookie relácie aj trvalé súbory cookie podľa pokynov uvedených v súbore „pomocníka“ vášho internetového prehliadača alebo na stránke „www.allaboutcookies.org“ alebo „www.youronlinechoices.eu“. Ak odmietnete trvalé súbory cookie alebo súbory cookie relácie, môžete naďalej používať webovú stránku, mobilnú aplikáciu, ale nebudete môcť získať prístup ku všetkým funkciám webovej stránky, mobilnej aplikácie alebo môže byť váš prístup obmedzený.
Kliknutím vypnete súbory cookie spravované službou Google Analytics.
Kliknutím spravujete prispôsobené prostredie inzercie poskytované spoločnosťou Google.
Pokiaľ ide o súbory cookie, ktoré používa mnoho spoločností na reklamné aktivity, predvoľby je možné spravovať prostredníctvom nástroja Online voľby.
súbory cookie www.Kobimedia.com; Používa ho na zapamätanie vašich preferencií a na prispôsobenie vášho webu alebo mobilných aplikácií. Toto použitie zahŕňa súbory cookie, ktoré zaznamenávajú vaše heslo a udržujú reláciu vášho webu / mobilnej aplikácie nepretržite otvorenú, čím vám ušetria problémy so zadaním hesla viac ako raz pri každej návšteve, a súbory cookie, ktoré si vás pamätajú a rozpoznajú pri vašej ďalšej návšteve webu / mobilná aplikácia.

Vrátane sledovania toho, ako používate webovú / mobilnú aplikáciu, napríklad toho, kde sa pripájate na webovú stránku www.Kobimedia.com, aký obsah si na webovej / mobilnej aplikácii prezeráte a dĺžku vašej návštevy; používa ho na určenie toho, ako používate webovú / mobilnú aplikáciu.

Cookies na webovej stránke www.Kobimedia.com sa používajú na reklamné / propagačné účely za účelom prezentácie obsahu a reklám, ktoré sú vhodnejšie pre vaše záujmy a pre vás. Týmto spôsobom sa vám pri používaní webu, mobilnej aplikácie snaží ponúknuť vhodnejší obsah, prispôsobené kampane a produkty.

Týmto spôsobom má účely, ako je vykonávanie základných funkcií požadovaných pre platformu, analýza platformy a práca na zvyšovaní výkonu, poskytovanie ľahkého použitia, zvyšovanie funkčnosti a prispôsobenia.

súbory cookie webových stránok www.Kobimedia.com tiež; Môže použiť vyhľadávače, webovú stránku, mobilnú aplikáciu a / alebo aktivovať „reklamnú technológiu“, aby vám pri návšteve webových stránok, na ktorých táto webová stránka inzeruje, ponúkla reklamy, o ktorých si myslíte, že by ich mohli zaujímať. Reklamná technológia využíva informácie o vašich predchádzajúcich návštevách webových stránok / mobilných aplikácií a webových stránok / mobilných aplikácií, kde webové stránky inzerujú, aby vám poskytla špeciálne reklamy. Pri zobrazovaní týchto reklám sa môže do vášho prehliadača umiestniť jedinečný súbor cookie tretej strany, aby vás webová stránka mohla rozpoznať. Trvalé súbory cookie môžete odstrániť a odmietnuť súbory cookie relácie aj trvalé súbory cookie podľa pokynov uvedených v súbore „pomocníka“ vášho internetového prehliadača alebo na stránke „www.allaboutcookies.org“ alebo „www.youronlinechoices.eu“.

Pomocou sledovacích pixelov
Informácie o tom, aký zaujímavý je obsah, ktorý poskytujeme online, sú pre nás vždy veľmi dôležité a pomáhajú nám neustále zlepšovať našu webovú stránku. Z tohto dôvodu umiestňujeme na naše stránky malú grafiku nazývanú „sledovacie pixely“. Po otvorení stránky sa sledovací pixel načíta a uloží zo servera na internete. Týmto spôsobom môžeme zistiť, ktoré webové stránky navštevujú naši zákazníci, ako často a z akého regiónu a aké transakcie sa uskutočňujú. Vaša IP adresa je uložená iba ako skratka, a to spôsobom určeným autorizovanými inštitúciami na zabezpečenie údajov, a to spôsobom, ktorý neumožňuje zistiť jej totožnosť na príslušnom odkaze. Totožnosť návštevníka preto zostáva anonymná.

Používanie doplnkov sociálnej siete
Technológie nazývané „doplnky sociálnej siete“ vám ako používateľovi umožňujú inzerovať určitý obsah členom sociálnej siete priamym odkazom. Facebook Inc. (Fa. Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA) ponúkame funkciu SWYN (Share With Your Network) patriacu k Euro Message. Táto funkcia vám umožní spojiť sa s facebook.com a zobraziť („poslať“) tému produktu z elektronického spravodajcu ako upozornenie na vašom profile. Funkcia SWYN nikdy nepoužíva Javascript ani iFrames, kde by Facebook mal prístup k vašim prihlasovacím údajom, ako je to v prípade tlačidla „Páči sa mi to“ na Facebooku. Na jednej strane SWYN prenáša údaje, ktoré sa majú zdieľať na Facebook, až po kliknutí na tlačidlo SWYN-Facebook. Na druhej strane sa týmto spôsobom prenáša iba kódované ID vedľa informácií o obyčajnom obsahu (adresa URL obrázka, text popisu, odkaz na cieľovú stránku). S týmto kódovaním nemôže Facebook nikdy určiť totožnosť používateľa. 

Po kliknutí na tlačidlo SWYN-Facebook sa musíte prihlásiť na Facebook pomocou svojich prihlasovacích údajov, aby ste mohli „zverejniť“ požadovaný obsah. Pred definitívnym schválením potom môžete vykonať zmeny v obsahu oznámenia. Iba potom budú informácie prepojené s vašim vlastným profilom a môžu si ich zobraziť tretie strany.

Podobne fungujú aj doplnky „Facebook button“ a Twitter (Twitter, Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107) „Tweet button“ na produktovej stránke webového obchodu. Oba doplnky umožňujú prenosu adresy IP a informácií o webových stránkach naposledy prezeraných v prehliadači používateľa na server (Facebook / Twitter), iba ak na ne používateľ klikne. Ďalej sa prenášajú iba informácie o produkte.

Na Twitter alebo Facebook sa neprenášajú žiadne osobné informácie, ktoré zadáte na www.Kobimedia.com alebo ktoré o vás zaznamenáme.

Povolenie, zmena a vymazanie osobných údajov
Poskytnuté informácie môžete kedykoľvek zobraziť, zmeniť a vymazať - pomocou svojej e-mailovej adresy a hesla - v ponuke „Môj účet“. Ak ste zabudli svoje heslo, môžete použiť odkaz „Zabudol som heslo“ v sekcii „Prihlásenie člena“ v ponuke „Môj účet“. Na e-mailovú adresu, ktorú ste použili na vytvorenie svojho členského účtu, vám bude zaslané záložné heslo. 

Prosím, nezabudni: Nemali by ste dať svoje heslo iným ľuďom, po použití sa odhlásiť zo svojho osobného účtu a počas procesu objednávky používať šifrovanie SSL.

Právo na informácie a námietky
Vaša dôvera je pre nás dôležitá. Preto máte vždy právo získať informácie o svojich osobných údajoch uložených v našej databáze, ich pôvode, príjemcovi a účele ich uloženia. Ak chcete získať podrobné informácie o svojich osobných údajoch, kontaktujte nás písomne na adrese [email protected]

Adresa
Kobimedia Informatics and Advertising Industry. Tic. A.S.
Adnan Kahveci Mah. Yavuz Sultan Selim BoulevardPerlavista AVM ResidenceA Blokové poschodie: 4 D: 26 Beykent - Beylikdüzü / İstanbul
Tel: 0850 302 15 42 | Fax: 0850 302 15 42
Ochrana súkromia a bezpečnosť

INFORMÁCIE O SPRACÚVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV A TEXTU SÚHLASU
Radi by sme vás informovali o zákone o ochrane osobných údajov („KVKK“) s číslom 6698, ktorý bol prijatý s cieľom ochrany základných práv a slobôd jednotlivcov, najmä súkromia v súkromnom živote, a určenia zodpovednosti fyzických a právnických osôb. právnické osoby, ktoré spracúvajú osobné údaje.

V rámci rozsahu pôsobnosti zákona sa osobné údaje používajú ako „akékoľvek informácie týkajúce sa identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osoby“; Spracovanie je „získavanie, zaznamenávanie, uchovávanie, uchovávanie, zmena, zmena usporiadania, zverejnenie, prenos, prevzatie, sprístupnenie, klasifikácia osobných údajov úplne alebo čiastočne automatická alebo neautomatická, za predpokladu, že je súčasťou každého záznamu údajov systém alebo akákoľvek transakcia vykonaná na údajoch, ako napríklad zabránenie jeho použitiu.

1. Účel objasňujúceho textu a pozícia dozorného úradníka pre údaje našej spoločnosti


Naša spoločnosť Kobimedia predstavuje nasledujúce vysvetlenie pozornosti našich zákazníkov a tretích strán, ktoré používajú naše webové stránky a / alebo mobilné aplikácie na splnenie oznamovacej povinnosti podľa článku 10 zákona o ochrane osobných údajov č. 6698 („KVK“) v podmienky osobných údajov týkajúcich sa zákazníkov. Spoločnosť Kobimedia si vyhradzuje právo kedykoľvek aktualizovať toto Vyhlásenie o ochrane osobných údajov v rámci zmien, ktoré je možné vykonať v súčasnej legislatíve.

2. Účel spracovania a prenosu osobných údajov patriacich zákazníkom

Vaše osobné údaje sa používajú na nasledujúce účely:
Potvrdenie informácií o totožnosti kupujúceho / nakupujúcich prostredníctvom webovej stránky / mobilných aplikácií,
Ak chcete zaznamenať adresu a ďalšie informácie potrebné na komunikáciu,
Komunikovať s našimi zákazníkmi o podmienkach, aktuálnom stave a aktualizáciách zmlúv, ktoré sme uzavreli podľa príslušných článkov zákona o zmluve o vzdialenom predaji a ochrane spotrebiteľa, a byť schopný poskytnúť potrebné informácie,
Zabezpečiť všetky záznamy a dokumenty, ktoré budú podkladom na spracovanie v elektronickom (internetovom / mobilnom atď.) Alebo papierovom prostredí,
Byť schopný na požiadanie a v súlade s legislatívou poskytovať verejným činiteľom informácie o otázkach verejnej bezpečnosti,
Aby sme zákazníkom poskytli lepší zážitok z nakupovania, informovali ich o našich produktoch, o ktoré by sa naši zákazníci mohli zaujímať, s cieľom sprostredkovať kampane, „s prihliadnutím na záujmy našich zákazníkov“.
Zvyšovať spokojnosť zákazníkov, vedieť spoznávať našich zákazníkov nakupujúcich z webových stránok a / alebo mobilných aplikácií a využívať ich pri analýze zákazníckeho prostredia, využívať ich pri rôznych marketingových a reklamných činnostiach a organizovať prieskumy v elektronickej a / alebo alebo fyzické prostredie prostredníctvom zmluvných organizácií,
Aby sme našim zákazníkom, zmluvným inštitúciám a partnerom v oblasti riešení, mohli ponúknuť návrhy, informovať našich zákazníkov o našich službách,
Aby sme mohli vyhodnotiť sťažnosti a návrhy zákazníkov týkajúce sa našich služieb,
Aby sme mohli plniť svoje zákonné povinnosti a využívať svoje práva vyplývajúce z platnej legislatívy,
Predchádzať podvodom a iným nezákonným činnostiam.
Zdieľanie osobných údajov našich zákazníkov s tretími stranami sa uskutočňuje v rámci súhlasu zákazníkov a spravidla sa osobné údaje neposkytujú tretím stranám bez súhlasu našich zákazníkov. Osobné údaje sú však zdieľané so súdmi a inými verejnými inštitúciami z dôvodu našich právnych povinností a sú s nimi obmedzené. 

Prijímajú sa nevyhnutné technické a právne opatrenia, aby sa zabránilo porušovaniu práv počas prenosu údajov tretím stranám.
Vaše osobné údaje, naše priame / nepriame tuzemské / zahraničné pobočky, partnerské inštitúcie programu, organizácie, s ktorými spolupracujeme pri výkone našich aktivít, tuzemské / zahraničné fyzické osoby a inštitúcie, ktoré prijímame služby ukladania dát v cloude, tuzemské / zahraničné inštitúcie, ktoré máme zmluvne zasielané komerčné elektronické správy našim zákazníkom, medzibanková karta Môže byť zdieľaná s ústredím, bankami, s ktorými sme uzavreli zmluvu, a s rôznymi agentúrami, reklamnými spoločnosťami a prieskumnými spoločnosťami v Turecku i v zahraničí, inými domácimi / zahraničnými tretími stranami a súvisiacimi obchodmi partnerov v rámci rôznych marketingových aktivít s cieľom poskytnúť vám lepšie služby a zabezpečiť spokojnosť zákazníkov.

3. Spôsob zhromažďovania osobných údajov a právne dôvody

Spoločnosť Kobimedia spracúva osobné údaje v súlade so súhlasom našich zákazníkov a ustanoveniami právnych predpisov, ktoré poskytujú naši zákazníci z webovej stránky www.Kobimedia.com a z mobilných aplikácií obchodov. Osobné údaje zhromaždené z vyššie uvedených právnych dôvodov je možné spracovávať a prenášať na účely uvedené v článkoch 5 a 6 zákona a v tomto texte objasnenia a súhlasu.
4. Práva zákazníkov ako vlastníkov osobných údajov
Vlastníci údajov podľa článku 11 zákona;
a. Zistenie, či sa spracúvajú osobné údaje, ktoré sa ich týkajú,
b. Ak boli ich osobné údaje spracované, požiadať o informácie týkajúce sa tohto,
c. Osvojenie si účelu spracovania osobných údajov a toho, či sa na ich účel použijú primerane,
D. Ak chcete poznať tretie strany, ktorým sa osobné údaje prenášajú doma alebo v zahraničí, 
do. Požiadať o opravu osobných údajov v prípade neúplného alebo nesprávneho spracovania a požiadať o oznámenie transakcie vykonanej v tomto rozsahu tretím stranám, ktorým boli osobné údaje odovzdané,
f. Aj keď bolo spracované v súlade s ustanoveniami zákona a ďalších príslušných zákonov, v prípade, že pominú dôvody vyžadujúce jeho spracovanie, požadovať vymazanie alebo zničenie osobných údajov a upovedomiť tretie strany, ktorým boli osobné údaje odovzdané , 
g. Má právo namietať proti výskytu výsledku proti osobe tým, že analyzuje spracúvané údaje výlučne prostredníctvom automatizovaných systémov, a (viii) požadovať náhradu škody v prípade škody v dôsledku nezákonného spracúvania osobných údajov. 

Žiadosti o použitie dotknutých práv môžu vlastníci osobných údajov podať spôsobom, ktorý je uvedený v Koncepcii spracúvania a ochrany osobných údajov v rozsahu pôsobnosti zákona č. 6698 spoločnosti Kobimedia na adrese https: //www.Kobimedia .com. Spoločnosť Kobimedia tieto žiadosti vyhodnotí a dokončí ich do 30 dní. Spoločnosť Kobimedia si vyhradzuje právo účtovať poplatok na základe poplatkového sadzobníka (ak existuje) stanoveného radou pre ochranu osobných údajov v súvislosti s požiadavkami. 

V prípade akýchkoľvek otázok a komentárov týkajúcich sa vašich osobných údajov kontaktujte [email protected] Zastihnete nás kedykoľvek z e-mailovej adresy.

Ak sa stále chcete odhlásiť: V sekcii „Môj účet“ môžete použiť možnosť „Chcem zrušiť svoje členstvo“.

Tlačidlo Volať terazVolajte teraz
sk_SKSlovak