КВКК

Kobimedia приймає принципи, передбачені KVKK, для дотримання Закону про захист персональних даних № 6669 ("KVKK") та виконує свої зобов'язання щодо обробки, видалення, знищення, анонімізації, передачі персональних даних, просвітлення зацікавленої особи та забезпечення безпеки даних. Політика конфіденційності та захисту персональних даних ("GKVKP"), що регулюється в цьому контексті, надається фізичним особам ("Відповідна особа"), особисті дані яких обробляються.

Як використовувати інформацію, яку ми отримуємо про вас та послуги, про які ви запитували під час вашого відвідування цього веб-сайту ("kobimedia.com"), яким керує Kobimedia та публікується на Інтернет-адресі ("kobimedia.com") та отримує вигоди від продукти та послуги, які ми пропонуємо через цей веб-сайт, і захист підлягає умовам, зазначеним у цьому GKVKP. Відвідавши сторінку kobimedia.com та подавши запит або доступ до продуктів та послуг, які ми пропонуємо через цей веб-сайт, ви погоджуєтесь із умовами, зазначеними в цьому GKVKP.

Kobimedia може вносити зміни до положень цього GKVKP у будь-який час. Ці зміни набирають чинності одразу після публікації нового модифікованого ГКВКП. Ми також повідомимо про суттєві зміни на сторінці Анонси та / або електронною поштою. Якщо ви не приймаєте ці зміни, ви можете припинити використання наших продуктів та послуг та припинити підписку на kobimedia.com, перейшовши на сторінку [Керування обліковим записом / Скасування членства].

Якщо у вас виникли запитання чи скарги, надішліть нам повідомлення через довідковий центр.

23 грудня 2008 р. 7 травня 2019 р
СФЕРА МЕТА І ПОЛІТИКА ЗАХИСТУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
Ця Політика конфіденційності та захисту персональних даних пояснює наступне.

  1. Супервайзер даних
  2. Зібрані персональні дані
  3. Метод збору та обробки персональних даних, юридична причина
  4. Мета обробки персональних даних
  5. Період зберігання персональних даних
  6. Кому і з якою метою можуть передаватися оброблені персональні дані
  7. Захист персональних даних
  8. Права власника персональних даних
  9. Наша політика щодо файлів cookie (файли cookie, файли cookie)
  10. КОНТРОЛЕР ДАНИХ
    У пункті (ı) 1-го пункту 3-го пункту Закону про захист персональних даних (КВКК) під номером 6698 контролер даних «Реальні або юридичні особи, які визначають цілі та засоби обробки персональних даних, та які відповідають за створення та управління системою запису даних. Це було визначено як ". У цьому контексті контролером даних є Kobimedia, контактна інформація якого наведена нижче.

Стаття 10 KVKK просила повідомити осіб, чиї дані обробляються, під час отримання їх згоди. Заголовок статті "Зобов'язання представника щодо розкриття інформації". Згідно з положеннями KVKK, Kobimedia є "контролером даних". У цьому контексті обов'язок інформувати "власників даних", особу контролера даних, цілі обробки персональних даних, осіб, яким передаються персональні дані, та цілі передачі, юридичні причини збору персональних даних, кому та яким методам воно може бути передане, оновлення, видалення або Це поклало на себе обов'язок інформувати про права, такі як анонімізація, перелічені у статті 11 КВКК. Відповідно до положення статті 10 KVKK, наші цінні користувачі, які є власниками даних, поінформовані та просвічені "Політикою конфіденційності та захисту персональних даних" (GKVKP) на цій сторінці.

Як контролер даних Kobimedia, ваші особисті дані,
а) діяти відповідно до закону та правил чесності,
b) прагнути забезпечити правильну та сучасну інформацію,
в) обробка для конкретних, явних та законних цілей,
г) будучи підключеними, обмеженими та вимірюваними для тієї мети, для якої вони обробляються,
e) зберігати їх протягом строку, передбаченого відповідним законодавством або необхідного для цілей, для яких вони обробляються,
приймає як принцип.

  1. Зібрані особисті дані
    Kobimedia збирає різні дані від користувачів такими методами. Дані, зібрані Kobimedia, залежать від послуг та функцій, якими користуються користувачі.

Під цим заголовком дані, оброблені Kobimedia в рамках Послуг, пропонованих на kobimedia.com, і розглядаються як персональні дані відповідно до KVKK, перелічені нижче в групах. Якщо прямо не зазначено інше, терміни "персональні дані" та "персональні дані особливої якості" в межах термінів та умов, передбачених цим ГКВКП, включають таку інформацію.

Ім'я та контактна інформація: Ім'я, прізвище, електронна адреса, стаціонарний телефон, мобільний телефон, адреса, платіжна інформація, ідентифікаційний номер TR (національний ідентифікаційний номер), ксерокопія особи та інші подібні документи.

Інформація про автентифікацію: інформація про членство користувачів, паролі, що використовуються для автентифікації та доступу до облікового запису, ім’я користувача, контактна інформація, підказки щодо пароля, номери користувачів.

Демографічні дані: Дата народження, вік, стать, інтереси, дані бажаної мови.

Дані про використання та вибране: Ваші причини для дзвінка в Kobimedia або Центри викликів, включаючи, але не обмежуючись даними, зібраними з Ваших пристроїв за допомогою різних програмних та технологічних інструментів, голосовими записами, інформацією про використання kobimedia.com, датами та часом використання продукту, kobimedia. com 'дата останнього входу, тип пристрою та введений браузер, переглянуті сторінки на kobimedia.com, продукти, кількість переглянутих сторінок, тривалість відвідування та досягнення мети, введені пошукові терміни, категорії продуктів та відвіданих сторінок, помилки, що виникають під час обслуговування використання та подібні проблеми.

Дані про місцезнаходження: Містить дані про приблизне місцезнаходження користувачів. Дані про місцезнаходження, витягнуті з IP та адрес порту, використовуються, якщо користувач дозволяє.

Дані про платіж: дані, такі як рахунок-фактура учасника та інформація про платіж (ім’я, прізвище, адреса виставлення рахунку, ідентифікаційний номер TR, податковий ідентифікаційний номер), рахунки-фактури, що надсилаються учаснику, та зразки квитанцій про платежі, отримані від учасників, номер платежу, номер рахунку-фактури, сума рахунку-фактури , дата рахунку.

Відповіді на опитування: відповіді на періодичні опитування, організовані Kobimedia в рамках kobimedia.com, та на опитування, проведені реальними та юридичними особами, з якими співпрацювала Kobimedia.

  1. МЕТОД ЗБІРУ І ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ, ПРАВОВА ПРИЧИНА
    Kobimedia діє відповідно до положень, визначених у КВКК, щодо збору, обробки персональних даних та правової основи операцій.

Kobimedia, веб-сайти персональних даних, мобільні додатки веб-сайтів, облікові записи соціальних медіа, файли cookie, кол-центр, повідомлення від адміністративних та судових органів та інші канали зв'язку в аудіо, електронній або письмовій формі, відповідно до умов обробки персональних даних, зазначених у КВКК та відповідно до цього ГКВКП. Він збирає відповідно до юридичних причин, зазначених у.

Незалежно від того, з якого каналу він отриманий,
• Якщо у вас немає вашої явної згоди, ваші персональні дані не будуть оброблятися. Однак, зазначене у статті 5 КВКК;
• У випадках, чітко передбачених законами,
• Це є обов'язковим для захисту життя або фізичної недоторканості особи або когось іншого, хто не може розкрити свою згоду через фактичну неможливість або чия згода не є юридично чинною,
За умови, що це безпосередньо пов'язано зі створенням або виконанням контракту, необхідно обробляти персональні дані, що належать сторонам договору,
• Контролер даних зобов’язаний виконувати свої юридичні обов’язки,
• зацікавленою особою було оприлюднено
• Обробка даних є обов’язковою для встановлення, використання або захисту права,
• Якщо обробка даних є обов’язковою для законних інтересів контролера даних, за умови, що це не шкодить основним правам і свободам відповідної особи.
У деяких випадках це дозволяє обробляти персональні дані без згоди. Kobimedia надає перевагу згоді власника даних при обробці персональних даних.
Відповідно до статті 6 КВКК, конфіденційні персональні дані можуть оброблятися лише за згодою власника даних.

  1. МЕТА ОБРОБКИ ОСОБИСТИХ ДАНИХ
    Ваші персональні дані будуть оброблятися відповідно до Принципів та умов обробки, що регулюються KVKK № 6669, та для цілей, зазначених нижче.

• Обробка даних відвідувачів в режимі онлайн відповідно до відповідного законодавства.
• Здійснення транзакцій членства.
• Створення та підвищення рівня задоволеності користувачів / членів, лояльності та лояльності.
• Пропонування та представлення продуктів, послуг та послуг шляхом їх налаштування відповідно до потреб, смаків та звичок користувачів.
• Удосконалення пропонованих послуг, розробка нових послуг та інформування про них.
• полегшення функцій, видів діяльності, операцій та персоналізація їх за допомогою налаштування.
• Вирішення проблем та скарг користувачів / членів, надання особистої допомоги та підтримки.
• Управління корпоративною репутацією, комунікація в ЗМІ.
• Подальші дії з бухгалтерського обліку та операцій з купівлі-продажу.
• Забезпечення безпеки даних та визначення стратегій Kobimedia.
• Відповідь на інформаційні запити адміністративних та судових органів.
• Статистичні оцінки та дослідження ринку.
• Планування внутрішньої звітності та діяльності з розвитку бізнесу.
• Забезпечення захисту інформації та процесів та запобігання зловмисному використанню.
• Вміти виконувати вимоги, що випливають із юридичних процесів, дотримання законодавства та / або міжнародних угод.

  1. ПЕРІОД ЗБЕРІГАННЯ ОСОБИСТИХ ДАНИХ
    Kobimedia зберігатиме отримані персональні дані протягом часу, необхідного для мети, для якої вона була оброблена для виконання зобов’язань, що випливають із характеру Угоди про членство та умов, визначених Угодою про членство з цим GKVKP, щоб користувачі могли скористатися послугами kobimedia.com найкращим чином.

• Файли cookie зберігатимуться максимум 540 днів.
• Записи про членство та замовлення зберігатимуться протягом 10 років (Закон № 6098).
• Усі записи щодо бухгалтерського обліку та фінансових операцій зберігатимуться протягом 10 років (Закон № 6102, Закон № 213).
• Усі повідомлення та повідомлення про підтримку зберігатимуться впродовж 3 років (Закон № 6563 та відповідне вторинне законодавство).
• Персональні дані через 10 років після закінчення правовідносин; Він зберігатиметься протягом 3 років відповідно до Закону 6563 та відповідного підзаконного законодавства (Закон No 6563, Закон No 6102, Закон No 6098, Закон No 213, Закон No 6502).

Крім того, у разі виникнення будь-якого спору, що випливає з Угоди про членство, Kobimedia може зберігати персональні дані протягом строку позовної давності, визначеного відповідно до відповідного законодавства, обмеженого метою здійснення адміністративних або судових процесів у межах суперечка.

  1. КОМУ І ДЛЯ ЯКОГО ЦЕЛЬ МОЖЕ ПЕРЕДАВАТИ ОБРОБЛЕНІ ОСОБИСТІ ДАНІ
    • Дані, зібрані та оброблені відповідно до положень KVKK, можуть бути передані партнерам з вирішення проблем Kobimedia, який є третьою стороною, та компаніям, які перебувають на посаді помічника, або іншим філіям Kobimedia, національним та іноземним органи державної влади з метою здійснення дій, що випливають із договору, відповідно до принципів та цілей, зазначених вище.
    • Ім’я користувача та контактна інформація можуть передаватися платіжним установам для підтвердження особи відповідно до рамкової угоди платіжної установи, яка буде затверджена на етапі оплати, та відповідно до Положення про заходи щодо запобігання відмиванню грошей та фінансуванню тероризму, опублікованому в Офіційному віснику від 9 січня 2008 року і налічував 26751.
    • Ваші персональні дані, отримані за допомогою файлів cookie, розміщених на вашому пристрої, можуть передаватися третім особам у межах та цілях, зазначених у цьому GKVKP.
    • Kobimedia може передавати персональні дані третім особам у країні, а також за кордоном у межах вищезазначених категорій та цілей, обмежених та пропорційних цим цілям.
  2. ЗАХИСТ ОСОБИСТИХ ДАНИХ
    Вживаються всі необхідні технічні та адміністративні заходи для захисту персональних даних, зібраних компанією Kobimedia, а також для запобігання несанкціонованому доступу та запобігання жертвам наших користувачів. Усі ділянки веб-сайту або мобільного додатка, з яких беруться персональні дані, захищені SSL, тоді як ваші особисті дані надсилаються на kobimedia.com, ці дані передаються за допомогою SSL. У цьому контексті гарантується, що програмне забезпечення відповідає стандартам, треті сторони та установи, що надають послуги, ретельно відбираються, а політика захисту даних дотримується всередині компанії.

У разі посилання на інші програми через kobimedia.com, Kobimedia не несе жодної відповідальності за політику конфіденційності та вміст пов’язаних програм.

  1. ПРАВА ВЛАСНИКА ОСОБИСТИХ ДАНИХ
    Як власники персональних даних, ви маєте наступні права відповідно до статті 11 КВКК.

• Дізнатися, чи обробляються Ваші персональні дані,
• запит інформації про обробку персональних даних,
• вивчення мети обробки персональних даних та того, чи використовуються вони відповідно до своєї мети,
• знати третіх осіб у країні або за кордоном, яким передані персональні дані,
• запит на виправлення персональних даних у разі неповної або неправильної обробки та запит на повідомлення про операцію, здійснену в рамках цього обсягу, третім особам, яким передані персональні дані,
• вимагати видалення або знищення персональних даних у випадку, якщо причини, що вимагають їх обробки, зникають, незважаючи на те, що вони були оброблені відповідно до положень Закону № 6698 та інших відповідних законів, та вимагати повідомлення про транзакція, здійснена в рамках цього обсягу, третім особам, яким передані персональні дані,
• заперечувати проти результату проти самої особи, аналізуючи оброблені дані виключно за допомогою автоматизованих систем,
• Ви маєте право вимагати відшкодування у разі заподіяння шкоди внаслідок незаконної обробки персональних даних.

Для здійснення своїх прав на ваші персональні дані; Ви можете отримати доступ до свого облікового запису з розділу "Керування обліковим записом" на веб-сайті kobimedia.com та виконати необхідні зміни, оновлення та / або видалення.

Якщо ви подаєте свої запити щодо своїх прав до Наглядача даних, використовуючи методи, наведені нижче, ваша заявка буде укладена безкоштовно якомога швидше та не пізніше тридцяти днів, залежно від змісту запиту. Однак у разі витрат Kobimedia залишає за собою право стягувати з вас плату відповідно до тарифу, визначеного Радою з захисту персональних даних.

Ви можете надіслати свій запит щодо використання своїх прав, зазначених вище, турецькою мовою; Як контролер даних ви можете передати на вказану нижче адресу Kobimedia із документами, що ідентифікують вас вручну, через нотаріуса або іншими методами, визначеними органом захисту персональних даних. Буде дано відповідь лише на відповідну частину ваших заяв, а заява, подана щодо вашого подружжя, родича чи друга, не буде прийнята.

  1. НАША ПОЛІТИКА КУКІ (КУКІ, КУКІ)
    Файли cookie - це невеликі файли даних, розміщені на комп'ютері веб-сервером через браузер. Коли встановлено зв’язок між браузером та сервером, сайт розпізнає користувача за допомогою файлів cookie. Метою використання файлів cookie є надання зручності користувачеві, який відвідує веб-сайт. Якщо ви відмовитесь від постійних файлів cookie або сеансових файлів cookie, ви можете продовжувати використовувати kobimedia.com, але ви не зможете отримати доступ до всіх функцій веб-сайту або ваш доступ може бути обмежений. Існує чотири типи файлів cookie за призначенням.

• Сесійні файли cookie: цей тип файлів cookie необхідний для належної роботи веб-сайту. Ці файли cookie дозволяють відвідувати веб-сайт і отримувати вигоди від його функцій. Сесійні файли cookie використовуються для переміщення інформації між сторінками на веб-сайті та для уникнення необхідності повторного введення інформації.
• Ефективні файли cookie: Ці файли cookie збирають інформацію про частоту відвідувань сторінок, відповідні повідомлення про помилки, якщо такі є, час перебування на сторінках та спосіб користування веб-сайтом. Завдяки цій інформації продуктивність веб-сайту збільшується.
• Функціональні файли cookie: ці файли cookie гарантують запам'ятовування параметрів, які користувач зробив на сайті, забезпечуючи тим самим зручність для користувача. За допомогою цих файлів cookie користувачам надаються розширені веб-функції.
• Реклама та сторонні файли cookie: Kobimedia використовує файли cookie від сторонніх постачальників, щоб використовувати деякі функції на своїх веб-сайтах. Також є файли cookie компаній, які відстежують рекламу на веб-сайті. Google як сторонній постачальник використовує файли cookie для розміщення оголошень на kobimedia.com. Використовуючи файли cookie DART, Google пропонує вам рекламу на основі їх відвідувань kobimedia.com та інших веб-сайтів в Інтернеті. Користувачі можуть заблокувати використання файлу cookie DART, відвідавши політику конфіденційності реклами та тематичної мережі Google.

Загалом, Інтернет-браузери попередньо визначені для автоматичного прийому файлів cookie. Браузери можна налаштувати на блокування файлів cookie або попередження користувача, коли файл cookie надсилається на пристрій. Оскільки керування файлами cookie відрізняється від браузера до браузера, ви можете переглянути детальну інформацію в меню довідки браузера.

КОНТАКТ
Інформатика та реклама Kobimedia. ve Tic. А.С.

Адреса: Perlavista AVM Residence A Blok no: 26 Beykent / Beylikdüzü - Istanbul

Телефон: 0850 302 15 42

Кнопка "Подзвони зараз"Подзвони зараз
ukUkrainian