KVKK

Kobimedia Shaxsiy ma'lumotlarni himoya qilish to'g'risidagi 6698-sonli Qonunga ("KVKK") rioya qilish uchun KVKK tomonidan belgilangan printsiplarni qabul qiladi va shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash, yo'q qilish, yo'q qilish, anonimlashtirish, uzatish, tegishli shaxsni xabardor qilish va o'z majburiyatlarini bajaradi. ma'lumotlar xavfsizligini ta'minlash. Shu nuqtai nazardan tartibga solinadigan Maxfiylik va shaxsiy ma'lumotlarni himoya qilish siyosati ("GKVKP") shaxsiy ma'lumotlari qayta ishlangan jismoniy shaxslar ("Tegishli shaxs") uchun taqdim etiladi.

Kobimedia tomonidan boshqariladigan va Internet manzilida ("kobimedia.com") nashr etiladigan ushbu veb-saytga ("kobimedia.com") tashrif buyurganingizda siz haqingizda olgan ma'lumotlarimiz va siz so'ragan xizmatlardan qanday foydalanish kerak biz ushbu sayt orqali taqdim etadigan va himoyalanadigan mahsulotlar va xizmatlar ushbu GKVKP-da ko'rsatilgan shartlarga bo'ysunadi. Kobimedia.com saytiga tashrif buyurib, ushbu sayt orqali biz taklif qilayotgan mahsulotlar va xizmatlarga murojaat qilish yoki ularga kirish orqali siz ushbu GKVKP-da ko'rsatilgan shartlarga rozilik bildirasiz.

Kobimedia ushbu GKVKP qoidalariga istalgan vaqtda o'zgartirish kiritishi mumkin. Ushbu o'zgarishlar yangi o'zgartirilgan GKVKP nashr etilgandan so'ng darhol kuchga kiradi. Shuningdek, biz sezilarli o'zgarishlar to'g'risida E'lonlar sahifasi va / yoki elektron pochta orqali xabar beramiz. Agar siz ushbu o'zgarishlarni qabul qilmasangiz, siz bizning mahsulotimiz va xizmatlarimizdan foydalanishni to'xtatishingiz va [Hisobni boshqarish / a'zolikni bekor qilish] sahifasiga kirib kobimedia.com saytiga obunangizni bekor qilishingiz mumkin.

Agar sizda biron bir savol yoki shikoyatingiz bo'lsa, iltimos, bizga Yordam markazi orqali xabar yuboring.

23 dekabr 2008 yil 7 may 2019 yil
Maxfiylik doirasi va maqsadi va shaxsiy ma'lumotlarni himoya qilish siyosati
Ushbu Maxfiylik va shaxsiy ma'lumotlarni himoya qilish siyosati quyidagilarni tushuntiradi.

  1. Ma'lumotlar bo'yicha nazoratchi
  2. Shaxsiy ma'lumotlar to'plangan
  3. Shaxsiy ma'lumotlarni yig'ish va qayta ishlash usuli, qonuniy sabab
  4. Shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash maqsadi
  5. Shaxsiy ma'lumotlarni saqlash muddati
  6. Qayta ishlangan shaxsiy ma'lumotlarni kimga va nima maqsadda o'tkazish mumkin
  7. Shaxsiy ma'lumotlarni himoya qilish
  8. Shaxsiy ma'lumotlar egasining huquqlari
  9. Bizning cookie-siyosatimiz (Cookies, Cookies)
  10. Ma'lumotlarni boshqarish
    Shaxsiy ma'lumotlarni himoya qilish to'g'risidagi qonunning (KVKK) 6698-sonli 3-bandining 1-bandining (ı) bandida ma'lumotlar tekshiruvchisi «Shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlashning maqsadlari va vositalarini belgilaydigan haqiqiy yoki yuridik shaxslar va ma'lumotlar yozish tizimini yaratish va boshqarish uchun mas'ul bo'lganlar. Shu nuqtai nazardan, ma'lumotlar boshqaruvchisi Kobimedia bo'lib, uning aloqa ma'lumotlari quyida keltirilgan.

KVKKning 10-moddasi ma'lumotlari qayta ishlangan shaxslardan ularning roziligini olish paytida xabardor qilishni so'ragan. Maqola sarlavhasi "Ma'lumotlar bo'yicha xodimning ma'lumotlarini oshkor qilish majburiyati". KVKK qoidalariga ko'ra, Kobimedia "ma'lumotlarni boshqaruvchi" hisoblanadi. Shu nuqtai nazardan, "ma'lumotlar egalari" ni, ma'lumotlar nazorati shaxsini, shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash maqsadlarini, shaxsiy ma'lumotlar uzatiladigan shaxslarni va ularni o'tkazish maqsadlarini, shaxsiy ma'lumotlarni to'plashning qonuniy sabablarini, kimga va qanday usullarga o'tkazilishi mumkin, uni yangilash, o'chirish yoki KVKKning 11-moddasida sanab o'tilgan, masalan, anonimlashtirish kabi huquqlar to'g'risida ma'lumot berish majburiyatini oldi. KVKKning 10-moddasi qoidalariga muvofiq, ma'lumotlar egalari bo'lgan bizning qadrli foydalanuvchilarimiz ushbu sahifadagi "Maxfiylik va shaxsiy ma'lumotlarni himoya qilish siyosati" (GKVKP) tomonidan xabardor qilinadi va yoritiladi.

Kobimedia ma'lumotlar boshqaruvchisi sifatida sizning shaxsiy ma'lumotlaringiz,
a) qonunchilik va halollik qoidalariga muvofiq ish olib borish;
b) to'g'ri va dolzarbligini ta'minlashga intilish,
c) aniq, aniq va qonuniy maqsadlarda ishlov berish,
d) ularni qayta ishlash maqsadi uchun bog'langan, cheklangan va o'lchangan bo'lish;
e) ularni tegishli qonun hujjatlarida nazarda tutilgan yoki ularni qayta ishlash maqsadi uchun zarur bo'lgan muddat davomida saqlash;
printsip sifatida qabul qiladi.

  1. Shaxsiy ma'lumotlar yig'ilgan
    Kobimedia quyidagi usullar bilan foydalanuvchilardan turli ma'lumotlarni to'playdi. Kobimedia tomonidan to'plangan ma'lumotlar foydalanuvchilar tomonidan ishlatiladigan xizmatlar va xususiyatlarga bog'liq.

Ushbu sarlavha ostida Kobimedia tomonidan kobimedia.com saytida taqdim etiladigan Xizmatlar doirasida qayta ishlangan va KVKKga muvofiq shaxsiy ma'lumotlar sifatida ko'rib chiqiladigan ma'lumotlar quyida guruhlarda keltirilgan. Agar boshqacha tarzda aniq ko'rsatilmagan bo'lsa, ushbu GKVKP-da keltirilgan shartlar doirasidagi "shaxsiy ma'lumotlar" va "maxsus sifatli shaxsiy ma'lumotlar" atamalari quyidagi ma'lumotlarni o'z ichiga oladi.

Ism va aloqa ma'lumotlari: ism, familiya, elektron pochta manzili, shahar telefoni, mobil telefon, manzil, hisob-kitob ma'lumotlari, TR identifikatsiya raqami (milliy identifikatsiya raqami), shaxsning nusxasi va boshqa shunga o'xshash hujjatlar.

Haqiqiylikni tasdiqlash to'g'risidagi ma'lumotlar: foydalanuvchilarning a'zoligi to'g'risidagi ma'lumotlar, hisobni tasdiqlash va unga kirish uchun foydalaniladigan parollar, foydalanuvchi nomi, aloqa ma'lumotlari, parol ko'rsatmalari, foydalanuvchi raqamlari.

Demografik ma'lumotlar: Tug'ilgan sanasi, yoshi, jinsi, qiziqishlari, afzal til ma'lumotlari.

Foydalanish ma'lumotlari va sevimlilar: Kobimedia yoki Call Center-ga qo'ng'iroq qilish sabablaringiz, shu jumladan qurilmalaringizdan turli xil dasturiy ta'minot va texnologik vositalar, ovozli yozuvlar, kobimedia.com-dan foydalanish ma'lumotlari, mahsulotdan foydalanish sanasi va vaqti ma'lumotlari, kobimedia orqali to'plangan ma'lumotlar. com 'oxirgi kirish sanasi, kiritilgan qurilma turi va brauzer, kobimedia.com saytida ko'rilgan sahifalar, mahsulotlar, ko'rilgan sahifalar soni, tashrif buyurilgan vaqt va maqsadni bajarish muddati, kiritilgan qidiruv so'zlari, kirilgan mahsulotlar toifalari va sahifalar, xizmat paytida yuz bergan xatolar. foydalanish va shunga o'xshash muammolar.

Joylashuv ma'lumotlari: foydalanuvchilarning taxminiy joylashuvi haqidagi ma'lumotlarni o'z ichiga oladi. IP va port manzillaridan olingan joylashuv ma'lumotlari foydalanuvchi ruxsat bergan taqdirda ishlatiladi.

To'lov ma'lumotlari: a'zoning hisob-fakturasi va to'lov ma'lumotlari (ism, familiya, hisob-kitob manzili, ID identifikatsiya raqami, soliq identifikatsiya raqami), a'zoga yuborilgan hisob-fakturalar va a'zolardan olingan to'lovlar uchun kvitansiya namunalari, to'lov raqami, hisob-faktura raqami, hisob-kitob summasi kabi ma'lumotlar. , hisob-kitob sanasi.

So'rovga javoblar: Kobimedia tomonidan kobimedia.com doirasida o'tkazilgan davriy so'rovlarga va Kobimedia hamkorlik qilgan haqiqiy va yuridik shaxslar tomonidan o'tkazilgan so'rovlarga berilgan javoblar.

  1. Shaxsiy ma'lumotlarni yig'ish va qayta ishlash usuli, qonuniy sabab
    Kobimedia shaxsiy ma'lumotlarni yig'ish, qayta ishlash va tranzaktsiyalarning huquqiy asoslariga oid KVKK-da ko'rsatilgan qoidalarga muvofiq harakat qiladi.

Kobimedia, shaxsiy ma'lumotlar veb-saytlari, veb-saytlarning mobil ilovalari, ijtimoiy tarmoqdagi akkauntlar, cookie-fayllar, aloqa markazi, ma'muriy va sud idoralari va boshqa aloqa kanallarining xabarnomalari, audio, elektron yoki yozma shaklda, shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash shartlarida belgilangan tartibda. KVKK va ushbu GKVKPga muvofiq, u belgilangan qonuniy sabablarga ko'ra yig'iladi.

Qaysi kanaldan olinmasin,
• Agar sizning aniq roziligingiz bo'lmasa, shaxsiy ma'lumotlaringiz qayta ishlanmaydi. Biroq, KVKKning 5-moddasida ko'rsatilgan;
• qonunlarda aniq belgilangan hollarda,
• Haqiqiy imkonsizligi sababli o'z roziligini oshkor qila olmaydigan yoki roziligi qonuniy kuchga ega bo'lmagan shaxs yoki boshqa birovning hayoti yoki jismoniy yaxlitligini himoya qilish uchun majburiydir,
Shartnoma tuzish yoki uni bajarish bilan bevosita bog'liq bo'lgan holda, shartnoma tomonlariga tegishli shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash zarur,
• Ma'lumotlarni boshqaruvchisi qonuniy majburiyatini bajarishi shart,
• manfaatdor shaxs tomonidan e'lon qilingan,
• Ma'lumotlarni qayta ishlash huquqni o'rnatish, undan foydalanish yoki uni himoya qilish uchun majburiydir,
• Agar ma'lumotlarni qayta ishlash ma'lumotlar tekshirgichining qonuniy manfaatlari uchun majburiy bo'lsa, bu manfaatdor shaxsning asosiy huquqlari va erkinliklariga zarar etkazmasa.
Ba'zi hollarda, bu shaxsiy ma'lumotlarni roziligisiz qayta ishlashga imkon beradi. Kobimedia shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlashda ma'lumotlar egasining roziligini afzal ko'radi.
KVKKning 6-moddasiga muvofiq, shaxsiy shaxsiy ma'lumotlar faqat ma'lumotlar egasining roziligi bilan qayta ishlanishi mumkin.

  1. Shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash maqsadi
    Sizning shaxsiy ma'lumotlaringiz KVKK №6698 tomonidan tartibga solinadigan printsiplar va ishlov berish shartlariga muvofiq va quyida keltirilgan maqsadlar uchun qayta ishlanadi.

• Qonunchilikka muvofiq tashrif buyuruvchilarning onlayn ma'lumotlarini qayta ishlash.
• A'zolik bitimlarini amalga oshirish.
• foydalanuvchi / a'zolardan qoniqish, sodiqlik va sadoqatni yaratish va takomillashtirish.
• mahsulotlar, xizmatlar va xizmatlarni foydalanuvchilarning ehtiyojlari, didi va foydalanish odatlariga qarab moslashtirish orqali taklif qilish va taqdim etish.
• taqdim etilayotgan xizmatlarni takomillashtirish, yangi xizmatlarni ishlab chiqish va ular to'g'risida ma'lumot berish.
• funktsiyalarni, faoliyatni, operatsiyalarni osonlashtirish va ularni xususiylashtirish orqali shaxsiylashtirish.
• Foydalanuvchi / a'zolarning muammolari va shikoyatlarini hal qilish, shaxsiy yordam va qo'llab-quvvatlash.
• Korporativ obro'sini boshqarish, media-aloqa.
• Buxgalteriya hisobi va sotib olish operatsiyalarini kuzatish.
• ma'lumotlar xavfsizligini ta'minlash va Kobimedia strategiyasini aniqlash.
• Ma'muriy va sud organlarining ma'lumot so'rovlariga javob berish.
• Statistik baholash va bozor tadqiqotlari.
• Uyda hisobot berish va biznesni rivojlantirish faoliyatini rejalashtirish.
• Axborot va jarayon xavfsizligini ta'minlash va zararli foydalanishning oldini olish.
• yuridik jarayonlardan kelib chiqadigan talablarni, qonunchilik va / yoki xalqaro shartnomalarga muvofiqligini ta'minlash.

  1. Shaxsiy ma'lumotlarning saqlash muddati
    Kobimedia A'zolik shartnomasining mohiyati va ushbu GKVKP bilan A'zolik shartnomasida ko'rsatilgan shartlardan kelib chiqadigan majburiyatlarni bajarish uchun foydalaniladigan shaxsiy ma'lumotlarini qayta ishlash maqsadi uchun zarur bo'lgan vaqt davomida saqlaydi, shunda foydalanuvchilar kobimedia.com xizmatlaridan eng yaxshi tarzda foydalaning.

• Cookie fayllari maksimal 540 kun davomida saqlanadi.
• A'zolik to'g'risidagi yozuvlar va buyurtmalar 10 yil davomida saqlanadi (6098-sonli qonun).
• Buxgalteriya hisobi va moliyaviy operatsiyalar bo'yicha barcha yozuvlar 10 yil davomida saqlanadi (6102-son, 213-sonli qonun).
• Barcha qo'llab-quvvatlash to'g'risidagi bildirishnomalar va xabarlar 3 yil davomida saqlanadi (6563-sonli qonun va tegishli ikkinchi darajali qonunchilik).
• Shaxsiy ma'lumotlar huquqiy munosabatlar tugaganidan 10 yil o'tgach; 6563-sonli qonun va tegishli ikkinchi darajali qonun hujjatlariga muvofiq (6563-sonli qonun, 6102-sonli qonun, 6098-sonli qonun, 213-sonli qonun, 6502-sonli qonun) 3 yil davomida saqlanadi.

Bundan tashqari, A'zolik to'g'risidagi Bitimdan kelib chiqadigan har qanday nizo yuzaga kelganda, Kobimedia shaxsiy ma'lumotlarini tegishli qonunchilikka muvofiq belgilangan muddat davomida saqlab qo'yishi mumkin, ma'muriy yoki sud jarayonlarini amalga oshirish maqsadida cheklangan. nizo.

  1. Qayta ishlangan shaxsiy ma'lumotni kimga va qaysi maqsadda o'tkazish mumkin
    • KVKK qoidalariga muvofiq to'plangan va qayta ishlangan ma'lumotlar uchinchi tomon bo'lgan Kobimedia-ning sheriklariga va yordamchi lavozimida bo'lgan kompaniyalarga yoki Kobimedia-ning boshqa filiallariga, milliy va xorijiy kompaniyalarga o'tkazilishi mumkin. yuqorida ko'rsatilgan printsiplar va maqsadlarga muvofiq ravishda shartnomadan kelib chiqadigan harakatlarni amalga oshirish uchun davlat organlari.
    • Foydalanuvchining ismi va aloqa ma'lumotlari to'lov bosqichida tasdiqlanadigan to'lov tashkilotlari doirasidagi shartnomaga muvofiq va Rasmiy Gazetada e'lon qilingan "Jinoiy faoliyatdan olingan daromadlarni legallashtirish va terrorizmni moliyalashtirishning oldini olish choralari to'g'risida" gi Nizomga muvofiq shaxsni tasdiqlash uchun to'lov tashkilotlari bilan bo'lishilishi mumkin. 2008 yil 9 yanvardagi va 26751 raqamli.
    • Qurilmangizga joylashtirilgan cookie-fayllar orqali olingan shaxsiy ma'lumotlaringiz ushbu GKVKP-da ko'rsatilgan hajm va maqsadlar uchun uchinchi shaxslar bilan bo'lishishi mumkin.
    • Kobimedia shaxsiy ma'lumotlarini yuqorida sanab o'tilgan toifalar va maqsadlarda ushbu maqsadlarga cheklangan va mutanosib ravishda mamlakatdagi uchinchi shaxslarga, shuningdek chet elga uzatishi mumkin.
  2. Shaxsiy ma'lumotlarni himoya qilish
    Kobimedia tomonidan to'plangan shaxsiy ma'lumotlarni himoya qilish va ruxsatsiz kirishni oldini olish va foydalanuvchilarimiz qurbon bo'lishining oldini olish uchun barcha zarur texnik va ma'muriy choralar ko'rilmoqda. Shaxsiy ma'lumotlar olinadigan veb-sayt yoki mobil ilovadagi barcha joylar SSL bilan himoyalangan, sizning shaxsiy ma'lumotlaringiz kobimedia.com saytiga yuborilgan bo'lsa, ushbu ma'lumotlar SSL yordamida uzatiladi. Shu nuqtai nazardan, dasturiy ta'minotning standartlarga muvofiqligi, xizmat ko'rsatuvchi uchinchi shaxslar va muassasalar puxta tanlanganligi va kompaniya ichida ma'lumotlarni himoya qilish siyosatiga rioya qilinganligi ta'minlanadi.

Boshqa dasturlarga kobimedia.com orqali ulanish holatida, Kobimedia maxfiylik siyosati va bog'langan dasturlarning tarkibi uchun hech qanday javobgarlikni o'z zimmasiga olmaydi.

  1. Shaxsiy ma'lumotlar egasining huquqlari
    Shaxsiy ma'lumotlar egalari sifatida siz KVKKning 11-moddasiga binoan quyidagi huquqlarga egasiz.

• Shaxsiy ma'lumotlaringiz qayta ishlanayotganligini o'rganish,
• Shaxsiy ma'lumotlar qayta ishlangan bo'lsa, ma'lumotlarni so'rash,
• Shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash maqsadi va ularning maqsadlariga muvofiq foydalanilishini o'rganish;
• Mamlakatda yoki chet elda shaxsiy ma'lumotlar uzatilgan uchinchi shaxslarni bilish,
• to'liq bo'lmagan yoki noto'g'ri ishlov berilgan taqdirda shaxsiy ma'lumotlarni tuzatishni talab qilish va ushbu doirada amalga oshirilgan bitim to'g'risida shaxsiy ma'lumotlar o'tkazilgan uchinchi shaxslarga xabar berishni talab qilish;
• Shaxsiy ma'lumotlarni 6698-sonli qonun va boshqa tegishli qonunlarga muvofiq qayta ishlanganligiga qaramay, ularni qayta ishlashni talab qiladigan sabablar yo'qolgan taqdirda yo'q qilishni yoki yo'q qilishni talab qilish va bu haqda xabar berishni talab qilish. shaxsiy ma'lumotlar o'tkazilgan uchinchi shaxslarga ushbu doirada amalga oshirilgan bitim,
• Qayta ishlangan ma'lumotlarni faqat avtomatlashtirilgan tizimlar orqali tahlil qilish orqali shaxsning o'ziga qarshi natija paydo bo'lishiga qarshi chiqish,
• Shaxsiy ma'lumotlarni noqonuniy qayta ishlash natijasida zarar ko'rgan taqdirda siz kompensatsiya talab qilish huquqiga egasiz.

Shaxsiy ma'lumotlaringizga nisbatan huquqlaringizni amalga oshirish uchun; Siz o'zingizning hisob qaydnomangizga kobimedia.com veb-saytidagi "Hisobni boshqarish" bo'limidan kirishingiz va kerakli o'zgarishlarni, yangilanishlarni va / yoki o'chirishni amalga oshirishingiz mumkin.

Agar siz o'zingizning huquqlaringizga oid so'rovlaringizni quyida keltirilgan usullardan foydalangan holda Ma'lumotlar Supervayzeriga yuborgan bo'lsangiz, so'rovning mazmuniga qarab, iloji boricha tezroq va eng kechi o'ttiz kun ichida arizangiz bepul tuziladi. Biroq, xarajat yuz bergan taqdirda, Kobimedia Shaxsiy ma'lumotlarni himoya qilish kengashi tomonidan belgilangan tarif bo'yicha sizdan haq olish huquqini o'zida saqlab qoladi.

Siz o'zingizning huquqlaringizdan foydalanish bo'yicha so'rovingizni turk tilida yuborishingiz mumkin; Ma'lumotlarni boshqarish vositasi sifatida siz Kobimedia-ning quyidagi manziliga o'zingizning shaxsingizni tasdiqlovchi hujjatlar bilan, notarius yoki Shaxsiy ma'lumotlarni himoya qilish idorasi tomonidan belgilangan boshqa usullar bilan uzatishingiz mumkin. Arizalaringizning faqat tegishli qismiga javob beriladi va turmush o'rtog'ingiz, qarindoshingiz yoki do'stingiz haqida qilingan ariza qabul qilinmaydi.

  1. BIZNING KUKIYALAR SIYOSATI (KUKIYALAR, PAZANDALAR)
    Cookies - bu veb-server tomonidan brauzer orqali kompyuterga joylashtirilgan kichik ma'lumotlar fayllari. Brauzer va server o'rtasida aloqa o'rnatilganda, sayt cookie-fayllar orqali foydalanuvchini taniydi. Cookies-lardan foydalanish maqsadi veb-saytga kiradigan foydalanuvchiga qulaylik yaratishdir. Agar doimiy cookie-fayllardan yoki sessiya cookie-fayllaridan voz kechsangiz, kobimedia.com saytidan foydalanishda davom etishingiz mumkin, ammo siz veb-saytning barcha funktsiyalariga kira olmaysiz yoki sizning kirishingiz cheklangan bo'lishi mumkin. Maqsadli foydalanishga ko'ra to'rt xil pechene mavjud.

• Sessiya cookiesi: Ushbu turdagi cookie-fayllar veb-saytning to'g'ri ishlashi uchun zarurdir. Ushbu cookie-fayllar veb-saytga kirishga va uning xususiyatlaridan foydalanishga imkon beradi. Sessiya cookie-fayllari veb-saytdagi sahifalar o'rtasida ma'lumotlarni ko'chirish va ma'lumotlarni qayta kiritish zarurligini oldini olish uchun ishlatiladi.
• Performance Cookies: Ushbu cookie-fayllar sahifalarga tashriflar chastotasi, tegishli xato xabarlari, agar mavjud bo'lsa, sahifalarda sarf qilingan vaqt va foydalanuvchining veb-saytdan foydalanish tartibi haqida ma'lumot to'playdi. Ushbu ma'lumot bilan veb-saytning ishlashi yaxshilanadi.
• Funktsional cookie-fayllar: Ushbu cookie-fayllar foydalanuvchi saytda qilgan parametrlarini eslab qolishini ta'minlaydi va shu bilan foydalanuvchiga qulaylik yaratadi. Ushbu cookies fayllari yordamida foydalanuvchilarga rivojlangan veb-xususiyatlar taqdim etiladi.
• Reklama va uchinchi tomon cookie-fayllari: Kobimedia veb-saytlaridagi ba'zi funktsiyalardan foydalanish uchun uchinchi tomon etkazib beruvchilarining cookie-fayllaridan foydalanadi. Shuningdek, veb-saytda e'lonlarni kuzatib boradigan kompaniyalarning cookie-fayllari mavjud. Google, uchinchi tomon sotuvchisi sifatida, kobimedia.com saytida reklama berish uchun cookie-fayllardan foydalanadi. DART cookie-fayllaridan foydalangan holda, Google kobimedia.com va Internetdagi boshqa saytlarga tashrifi asosida sizga reklama taqdim etadi. Foydalanuvchilar Google reklama va kontent tarmog'ining maxfiylik siyosatiga tashrif buyurib, DART cookie-fayllaridan foydalanishni bloklashlari mumkin.

Umuman olganda, Internet-brauzerlarda cookie-fayllarni avtomatik ravishda qabul qilish oldindan belgilab qo'yilgan. Brauzerlar cookie-fayllarni blokirovka qilish yoki qurilmaga cookie-fayl yuborilganda foydalanuvchini ogohlantirish uchun o'rnatilishi mumkin. Cookie-fayllarni boshqarish har bir brauzerda turlicha bo'lganligi sababli, batafsil ma'lumot uchun brauzerning yordam menyusini ko'rishingiz mumkin.

ALOQA
Kobimedia informatika va reklama sanoati. ve Tic. A.S.

Manzil: Perlavista AVM Residence A Blok no: 26 Beykent / Beylikdüzü - Istanbul

Telefon: 0850 302 15 42

Hozir qo'ng'iroq qilish tugmasiHozir qo'ng'iroq qiling
uz_UZUzbek